28 / 07 / 2024

düzce arazi

düzce arazi

Düzce'de üç kardeş, tapulu arazilerinden geçtiğini öne sürdükleri yolu 1 saat tel örgüyle ulaşıma kapatarak eylem yaptı

Düzce'de araziye 200 jandarma haciz işlemi yaptı!

Beyköy beldesinde 7 yıl önce imzaladığı senedi ödemediği iddia edilen arazi sahibinin taşınmazlarına 200 jandarma eşliğinde haciz işlemi yapıldı.Tahliye esnasında ev sakinleri, gözyaşlarını tutamadı.

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü!

Düzce'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle silahlı saldırıya uğrayan Üzeyir Altun yaşamını yitirdi...

Düzce'de arazi kavgası: 2 ölü! 

Düzce’nin Çamköy Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığından çıktığı ileri sürülen pompalı tüfekli kavgada 2 kişi hayatını kaybetti...

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

Düzce'de Belediye adına tescil edilen 3 arazi mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'de bazı arazilerin Belediye adına tescil edilmesine ilişkin olarak 5 soru hazırladı..

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Düzce Konakları adres bilgileri!

Düzce Konakları projesi toplam 30 bin arazi üzerinde yer alıyor. Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 180 adet daire bulunuyor. İşte Düzce Konakları adres bilgileri...

Düzce Konakları iletişim bilgileri!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Düzce Konakları projesinde toplam 180 adet daire yer alıyor. Proje 30 bin arazi üzerinde yer alıyor. İşte Düzce Konakları iletişim bilgileri...

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce arazi Haberi

düzce arazi

Düzce'de üç kardeş, tapulu arazilerinden geçtiğini iddia ettikleri ve iki köy arasında ulaşımı sağlayan yolu yaklaşık 1 saat ulaşıma kapattı. 


Muncurlu Boğazaiçi mevkisinde, İshak, Hakkı ve Faik Akbulut kardeşler, Aksu ve Fındıklı Aksu köylerine ulaşımı sağlayan yolun tapulu arazileri üzerinden geçirildiğini ileri sürerek eylem yaptı.


Akbulut kardeşlerin yolu kazık çakarak tel örgüyle ulaşıma kapattığını gören sürücüler, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.


Sürücülerle de tartışan kardeşler, kendilerini ikna etmeye çalışan jandarma ekiplerine de yetkililerle yaptıkları görüşmelerden sonuç alamadıklarını, bunun üzerine tel örgüyle yolu kapattıklarını söyledi. 


Jandarma ekipleri ise kanuna aykırı eylem yaptıkları konusunda uyardıkları kardeşleri, yetkililerle görüştürme sözü vererek ikna etti. Bunun üzerine yaklaşık 1 saat kapalı kalan yol, kazıkların ve tel örgünün kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. 


İshak, Hakkı ve Faik Akbulut kardeşler, sorunlarını aktarabilmeleri...