19 / 05 / 2024

Düzce Belediye Başkanlığı satılık arsa

Düzce Belediye Başkanlığı satılık arsa

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından 41 konut ve 1 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Taşınmaz mallar için ihale 10 Ekim'de gerçekleşecek..

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Divriği Belediye Başkanlığı'ndan satılık 44 arsa!

Divriği Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 44 adet arsa için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Çeltik Belediye Başkanlığı 76 dükkanı satışa çıkardı!

Çeltik Belediye Başkanlığı, 76 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihaleleri 12 Temmuz, 13 Temmuz ve 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'ndan 6.4 milyon TL'ye satılık dükkan ve ofis!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan dükkan ve ofisi satışa çıkardı. Yakuplu Mahallesi'nde bulunan gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 488 bin 600 TL olarak belirlendi.

Düzce Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı, 4 mahalledeki 5 arsasını ihale usulü ile satıyor. Arsalar için ihale 9 Ocak'ta yapılacak..

Düzce'de 20 milyon TL'ye satılık 41 konut, 1 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından 41 konut ve 1 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Taşınmaz mallar için ihale 10 Ekim'de gerçekleşecek..

Düzce Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı gerçekleşti.Toplantıda, imar planı tadilat talepleri ile imar planı değişiklikleri karara bağlandı.

Düzce'de 4.7 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce'deki 13 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 4 milyon 737 bin 595 TL olarak belirlendi.

Düzce yatırımları masaya yatırıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında her hafta toplanan ve belediye üst yönetiminin katıldığı koordinasyon toplantısında Düzce Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımlar değerlendiriliyor.

Düzce Belediye Başkanlığı satılık arsa Haberi

Düzce Belediye Başkanlığı satılık arsa

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından Camikebir Mahallesi'ndeki 39 konut ve Metek Mahallesi'ndeki 2 konut ile Arapçiftliği Mahallesi'ndeki 1 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. 


Muhammen bedeli 20 milyon TL olarak belirlenen taşınmazlar için ihale 10 Ekim 2017 Salı günü aşağıda belirtilen saatlerde Düzce Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda yapılacak.


TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR

Düzce Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki listelerde belirtilen asra niteliğindeki taşınmazlar, 2886 Devlet İhale Yasasının 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü Arttırmayla satılacaktır. İhale 10 Ekim 2017 Salı günü aşağıda belirtilen saatlerde Düzce Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda yapılacaktır.


İhale edilecek mülklere ait geçici teminat tutarları %3 oranında olup, Katma Değer Vergisi Kanunun 17/4-p maddesi uyarınca (K.D.V.’den istisna) K.D.V. muaf olup tahmini satış bedelleri ve ihale teminat tutarları, aşağıda olduğu...