16 / 05 / 2024

düzce belediyesi ağustos toplantısı

düzce belediyesi ağustos toplantısı

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantıları 1 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Meclisin ilk oturumu 1 Ağustos tarihinde saat 20,00’de Düzce Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

Düzce'de 5 adet arsa 24 Ekim'de açık artırma ile satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatı!

Düzce Belediyesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey mahallerinde yer alan arsaları KDV'den muaf olarak satışa sunuyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Akaryakıta gelen indirim pompaya yansıdı! Güncel benzin fiyatı 30 Ağustos Son dakika

Günler öncesinden duyurulmuştu... Beklenen haber geldi benzin indirimi pompaya yansıdı. İşte 30 Ağustos Salı güncel benzin fiyatı

Isuzu D-Max'in Ağustos ayı fiyatlarını duyan inanamadı! Isuzu D-Max ne kadar? 11 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in merakla beklenen Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki Isuzu D-Max'in Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max'in fiyatı ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Düzce'de yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, "Bu deprem muhtemelen zon içerisinde, 12 Kasım 1999'da kırılmamış olan küçük bir fay parçası tarafından üretildi" dedi.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

düzce belediyesi ağustos toplantısı Haberi

düzce belediyesi ağustos toplantısı


Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantıları 1 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Meclisin ilk oturumu 1 Ağustos tarihinde saat 20,00’de Düzce Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.


Her ayın ilk haftasında gerçekleştirilen Meclis toplantılarının Ağustos ayı gündemi Meclis üyelerine gönderildi. Gündemde belediye norm kadro düzenlemeleri, 5 yıllık imar programına alınacak konular ile imar planı değişiklik talepleri ağırlıklı olarak yer alıyor. Meclis 1 Ağustos tarihinde saat 20,00’de toplanacak. 




Düzce...