02 / 05 / 2024

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Düzce'de 3.9 büyüklüğünde deprem oldu! Deprem bilimci açıkladı: Marmara'ya stres transferi olmuş olabilir! 

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde dün saat 19:57'de deprem oldu. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin konuştu. İşte ayrıntılar...

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Naci Görür'den Düzce depremi açıklaması!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Düzce'de yaşanan depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, "Bu deprem muhtemelen zon içerisinde, 12 Kasım 1999'da kırılmamış olan küçük bir fay parçası tarafından üretildi" dedi.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi geliyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 26 bölgeden biri olarak seçilen Düzce’ye Bilim ve Teknoloji Merkezi açılacağını söyledi.

Düzce için yüksek hızlı tren raporu hazırlandı!

Hızlı Tren çalışmaları konusunda bir sunum hazırlayan Prof. Dr. Shigeru Kakumoto hızlı trenin Düzce’den geçmesinin gerekliliği üzerine hazırladığı raporda Düzce'nin İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerin ortasında yer almasına dikkat çekti.

Düzce'ye oyuncak OSB müjdesi!

Düzce’de 81 projenin açılışını gerçekleştiren Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bunun yanı sıra Düzce’de oyuncak OSB’nin kurulacağının müjdesini verdi. Davutoğlu Düzce’nin gelişimini daha da yukarılara taşıyacağız” dedi

Düzce Karaca Deresi üzerine köprü inşa edilecek!

Toplu açılış ve bir dizi ziyaret için Düzce’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Karaca Deresi üzerine köprü yapılmasına yönelik talimatının ardından çalışmalar başlatıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi Haberi

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi

Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, gazeteciler ile bir araya geldi ve soruları yanıtladı. Özlü,  2013 yılında başhekimlik görevine getirildiğini belirtti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başhekim olduğu günden itibaren ek bina ihalesi için hazırlık yaptıklarını dile getiren Onur Özlü, "İhale için çok iyi hazırlık yaptık. Hastaneden çalıştığım dönemde idari kadrolar çok sağlam değildi. Teknik eleman arkadaşlarımızla ihaleleri hazırladık, tüm işlemler yapıldı, ihaleye çıktık." dedi. Özlü şunları kaydetti:

"Ne yapacağımızı bilemediğimiz bir süre içinde yalnız kaldık. Hata yaparız ya da maddi kayıp olur diye düşündük. O dönem büyük bir boşluk oldu. O boşluğu fedakar insanlarla doldurduk. Az sayıda, kaliteli, iyi niyetli, dürüst, işini seven ve çalışkan insanlarla her şeyi yapabiliyorsunuz. Ben burada bunu yaşadım." 

Ayrıca eski hastanenin büyük onarım projesinde idari birimler,...