03 / 05 / 2024

düzce hastane

düzce hastane

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi açıldı!

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “Düzce’mizde uzun yıllardır bizi yoran hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz.” ifadesini kullandı ve devlet hastanesinin Düzce’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Düzce'de 591.3 milyonluk 81 tesisin açılışı yapıldı!

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin alt yapısı tamamlanıyor!

Atatürk Devlet Hastanesi'nde sıra alt yapı eksiklikleri tamamlanıyor. Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri hastane çevresinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları kapsamında ek şebeke çalışmalarına devam ediyor.

Ali Fidan Düzce'deki 300 yataklı hastane inşaatını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan, Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden Düzce 300 Yataklı Hastane İnşaatında incelemelerde bulundu. Fidan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürüne, çalışmaları takip etmelerini söyledi.

Düzce'de icradan 1 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Düzce İli Akçakoca İlçesi'nde 2.282.55 metrekare yüzölçümüne sahip olan tarla Akçakoca İcra Dairesi tarafından 9 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:05 arasında ihaleye çıkıyor..

TOKİ Düzce Kaynaşlı'da 95 adet konut inşa edecek!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi 95 Adet Konut Ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı'daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce hastane Haberi

düzce hastane

Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, gazeteciler ile bir araya geldi ve soruları yanıtladı. Özlü,  2013 yılında başhekimlik görevine getirildiğini belirtti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başhekim olduğu günden itibaren ek bina ihalesi için hazırlık yaptıklarını dile getiren Onur Özlü, "İhale için çok iyi hazırlık yaptık. Hastaneden çalıştığım dönemde idari kadrolar çok sağlam değildi. Teknik eleman arkadaşlarımızla ihaleleri hazırladık, tüm işlemler yapıldı, ihaleye çıktık." dedi. Özlü şunları kaydetti:

"Ne yapacağımızı bilemediğimiz bir süre içinde yalnız kaldık. Hata yaparız ya da maddi kayıp olur diye düşündük. O dönem büyük bir boşluk oldu. O boşluğu fedakar insanlarla doldurduk. Az sayıda, kaliteli, iyi niyetli, dürüst, işini seven ve çalışkan insanlarla her şeyi yapabiliyorsunuz. Ben burada bunu yaşadım." 

Ayrıca eski hastanenin büyük onarım projesinde idari birimler,...