05 / 05 / 2024

Düzce imar başvurusu

Düzce imar başvurusu

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal, imar barışı adı altında uygulanmaya başlayan 3194 sayılı İmar Kanunu’nun geçici 16. Maddesi hakkında bilgiler verdi. 

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD duyurdu: Düzce'de korkutan deprem! Büyüklüğü...

Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

TOKİ Düzce Merkez başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Merkez Beyciler projesi için başvurular 14 Mart tarihinde başlıyor.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce’de imar barışına 19 bin 146 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılının Haziran ayında başlatılan ve 15 Haziran 2019 yılında sona eren İmar barışı uygulamasına Düzce’den 19 bin 146 başvuru geldi.

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

TOKİ 50 bin konut Düzce 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50b in sosyal konut kampanyasına Düzce'yi de dahil etti. Peki TOKİ Düzce 2019 başvuru ücreti ne kadar? Başvurular nereye yapılacak? TOKİ Düzce 2019 fiyatları ne kadar? Ödemeler nasıl yapılıyor? İşte TOKİ 50 bin konut Düzce 2019 detayları...

Gemlik'te tek katlı kafe için imar barışı başvurusu yapıldı!

Bursa Gemlik'te önünde sundurma bulunan tek katlı kafe için, '3 katlı yapı' gibi gösterilip imar barışı başvurusu yapıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Gemlik Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce imar başvurusu Haberi

Düzce imar başvurusu

Başvuru yapmak isteyenlerin 31 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiği dile getiren Nurhan Kartal, il müdürlüğü bünyesinde barış masası oluşturduklarını ve 10 personelin görev yaptığını açıkladılar. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre hükümetin devreye soktuğu imar barışı uygulamasına başvurular başladı. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan ve 18 Mayıs 2018 de çıkarılan kanunla ve 06 Haziran 2018 tarihinde yayınlanan tebliğle 3194 sayılı İmar Kanununun Geçici 16. Maddesi kapsamında ülke genelinde imar mevzuatına aykırılığı bulunan yapıların kayıt altına alınması ve imar mevzuatından kaynaklanan bir takım sıkıntıların çözümü noktasında yapılara yapı kayıt belgesi verilecektir” ifadelerinde bulundu.

İl Müdürü Kartal, müracaat yerleri hakkında bilgiler vererek “Yapı maliklerinden herhangi birisi veya vekili tarafından, Bakanlık”...