30 / 04 / 2024

Düzce inşaat ihalesi

Düzce inşaat ihalesi

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 64 milyon 220 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptıracak.

Düzce'de 13.5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 13 milyon 565 bin 744, 57 TL bedel ile okul yaptıracak. Okul için arsa karşılığı inşaat ihalesi yapılacak. 

Dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar? Dükkan inşaat maliyeti 2023!

Dükkan inşaat maliyeti 2023 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti ne kadar arttı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2023...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Dükkan inşaat maliyeti 2022!

Dükkan inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti arttı mı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2022...

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Levent Temel tarafından kuruldu.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Dükkan inşaat maliyeti 2021!

Dükkan metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit edildi. Peki, dükkan inşaat maliyeti 2021 ne kadar oldu?

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

Düzce inşaat ihalesi Haberi

Düzce inşaat ihalesi

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptıracak. İşin bedeli ise 64 milyon 220 bin TL olarak belirlendi.

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü'nden:

1 - Arsa karşılığı inşaat ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelik 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre Tablo 1-de yer alan Proje İmam Hatip Ortaokulu ihalesi 30/09/2019 tarihine tesadüf eden Pazartesi günü saat 10:30 da, Tablo 2-de yer alan Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu ihalesi 30/09/2019 tarihine tesadüf eden Pazartesi günü saat 11:00 da, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca Pazarlık Usulü ile Düzce Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünde (Milli Emlak Müdürlüğü Müdür Odası) toplanacak Komisyon marifetiyle Pazarlık Usulü...