17 / 05 / 2024

düzce koordinasyon kurulu toplantıları

düzce koordinasyon kurulu toplantıları

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında düzenlenen 2017 yılının ilk Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda gündemi, kış tedbirleri ve Düzce’de devam eden projelerin çalışmaları oldu.

Düzce'de sarmaşıkların sardığı ahşap ev ilgi görüyor!

Düzce Akçakoca'da 100 yıl önce yapılmış ahşap evi sarmaşıklar sarınca ilgi odağı haline geldi. Oktay ailesine ait ev, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından koruma altına alındı.

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Düzce yatırımları masaya yatırıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında her hafta toplanan ve belediye üst yönetiminin katıldığı koordinasyon toplantısında Düzce Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımlar değerlendiriliyor.

Düzce Memur-Sen binası açıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Memur-Sen binası açılış törenine katıldı. Törende konuşan Başkan Keleş, sivil toplum kuruluşların kurumlar açısından önemine dikkat çekti.

Düzce Belediyesi'nden koordinasyon toplantısı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında belediyenin sahadaki çalışmaları ile yatırımlara yönelik projeler değerlendirildi.

Düzce'de yılın ilk koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında düzenlenen 2017 yılının ilk Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda gündemi, kış tedbirleri ve Düzce’de devam eden projelerin çalışmaları oldu.

Erciş'te kentsel dönüşüm koordinasyon kurulu oluşturuldu!

Van’ın Erciş ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili konuların daha hızlı yürütülmesi amacıyla “Kentsel Dönüşüm Koordinasyon Kurulu” oluşturuldu.

Düzce'de yeni çevre yolları açılacak!

Düzce Belediyesi’nin haftalık olarak gerçekleştirdiği ve üst yönetim ile birim müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısında açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ‘ Yaz dönemi boyunca çevre yollarının açılması ve bunların asfaltlanmasına ağırlık veriyoruz’ dedi.

Düzce Güvenli Konutta Yaşama Hakkı Sergisi 11 Haziran'a kadar açık!

Düzce depremi sonrası ‘Güvenli Konutta Yaşama Hakkı’ mücadelesi veren kiracı depremzedelerin gerçek hikâyesi üzerine kurulu sergi sürüyor. Sergi 11 Haziran’a dek her hafta cumartesi günleri gerçekleşecek.

Düzce 1 Kasım Camii'nin temeli atıldı!

Düzce Altınpınar Köyü 1 Kasım Camiinin temel atma töreni AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi.

Düzce eski sanayi alanı kentsel dönüşüme uğrayacak!

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası (DEMSO) Başkanı Murat Geçici ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret ettiler.

Düzce'de imar planı ile arkeolojik alan ön plana çıkacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ile Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yürütülen Koruma Amaçlı İmar Planı, Belediye Meclisinden de oy birliğiyle kabul gördü.

Düzce Gümüşova Islah OSB 4 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Düzce Gümüşova Islah OSB’nin kuruluş işlemleri tamamlandı. OSB’nin tam kapasiteyle faaliyete geçmesiyle birlikte yaklaşık 4 bin kişiye istihdam imkanı ortaya çıkacak.

düzce koordinasyon kurulu toplantıları Haberi

düzce koordinasyon kurulu toplantıları


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında düzenlenen 2017 yılının ilk  Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda gündemi, kış tedbirleri ve Düzce’de devam eden projelerin çalışmaları oldu.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında haftalık değerlendirmelerin yapıldığı Yönetim Koordinasyon Toplantısı başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda halihazırda devam eden projelerin durumu görüşüldü. Kış tedbirleri planlaması ile alakalı  birim müdürlerinin çalışmaları değerlendirildi.



Düzce...