27 / 04 / 2024

Düzce Melen Su Park son durum

Düzce Melen Su Park son durum

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Melen Su Park şekilleniyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in vizyon proje olarak nitelediği “Melen Su Park” projesinde alt yapı çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Düzce afet bölgesi ilan edildi!

Düzce'nin, yaşanan su baskını ve toprak kayması nedeniyle "afet bölgesi" ilan edildiği açıklandı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Düzce Dokuzdeğirmen köyü taşınıyor!

Türkiye'nin en büyük su temini çalışması olan Büyük Melen Projesi için Düzce'deki 150 yıllık Dokuzdeğirmen köyünde istimlak çalışmaları tamamlandı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Düzce'de su abonelerinden alınan ücretler TBMM'de!

Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Düzce Melen Su Park'ta son durum!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Melen Su Park 2. etap Projesi’nin yapımı için Turkmall şirketi yetkilileri ile bir araya geldi.

Düzce Melen Su Park şekilleniyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in vizyon proje olarak nitelediği “Melen Su Park” projesinde alt yapı çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor.

Düzce Melen Su Park son durum Haberi

Düzce Melen Su Park son durum


Düzce’nin vizyon projesi olan “Melen Su Park 1. Etap” için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in “Düzce’nin Akciğeri” olarak nitelediği alanda proje detayları ortaya çıkmaya başladı.


Düzce’nin ve Düzce Belediyesinin vizyon projelerinden biri olan “Melen Su Park 1. Etap” inşaatında çalışmalar devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de yakından takip ettiği inşaat alanında proje detayları şekillenmeye başladı. Proje içeriğinde yer alan çelik asma köprünün büyük bir kısmı tamamlanırken Park içinde yer alacak spor, oyun ve mesire alanlarının da ilk düzenlemeleri yapılıyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ‘Düzce’nin Akciğeri’ olarak nitelendirdiği alandaki çalışmaların 6 ay içinde bitirilmesi planlanıyor.



Düzce...