30 / 04 / 2024

Düzce'de su abonelerinden alınan ücretler TBMM'de!

Düzce'de su abonelerinden alınan ücretler TBMM'de!

Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..



Düzce de su abonelerinden alınan ücretler TBMM de!


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Tanal'ın sorularını

1) Düzce Belediyesi sınırlan içerisinde yeni su aboneliği ve aboneyleğişikliği için mesken ve işyeri için ayn ayn olmak üzere, alman ücret kaç Türk Lirasıdır? Abonelerden alınan bu ücretin içerisinde hangi kalem ücret vardır, alınan ücretlerin adları ayn ayn belirtilmek üzere bu ücretler kaç Türk Lirasıdır?


2) Düzce İli’ne komşu olan Adapazan, Kocaeli, Bolu, Bilecik belediyeleri ve yakın il belediyeleri sınırlan içerisinde yeni su aboneliği ve abone değişikliği için mesken ve işyeri için ayn ayrı olmak üzere, alınan ücret kaç Türk Lirasıdır? Abonelerden alman bu ücretin içerisinde hangi kalem ücretler vardır, alman ücretlerin adlan ayrı ayn belirtilmek üzere bu ücretler kaç Türk Lirasıdır?


3) Düzce Belediyesi sınırları içerisinde su abonelerinden; su ve atıksu bedeli, evsel katı atık bedeli, katı atık toplama bedeli, katı atık bertaraf bedeli, su güvence bedelleri, boru test laboratuvarı ücretleri, su hizmet tarifesi, kanal hizmet tarifesi, atıksu deşarj, tankerle sutaşıma izin belgesi bedeli, analiz fiyatları, sayaç bedelleri, çevre ve temizlik vergisi vb. adlar altında ücret almıyor mu? Almıyor ise hangi bedeller alınıyor ve alman bedeller ayn ayrı belirtilmek suretiyle kaç Türk Lirasıdır?


4) Düzce İli’ne komşu olan Adapazan, Kocaeli, Bolu, Bilecik belediyeleri ve yakın il belediyeleri sınırlan içerisinde su abonelerinden; su ve atıksu bedeli, evsel katı atık bedeli, katı atık toplama bedeli, katı atık bertaraf bedeli, su güvence bedelleri, boru test laboratuvan ücretleri, su hizmet tarifesi, kanal hizmet tarifesi, atıksu deşaıj, tankerle sutaşıma izin belgesi bedeli, analiz fiyatları, sayaç bedelleri, çevre ve temizlik vergisi vb. adlar altında ücret almıyor mu? Alınıyor ise hangi bedeller alınıyor ve alman bedeller ayn ayn belirtilmek suretiyle kaç Türk Lirasıdır?





Geri Dön