21 / 05 / 2024

Düzcede su abonelerinden alınan ücretler

Düzcede su abonelerinden alınan ücretler

Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırmızı alarm! Son 9 senenin en düşük su oranı: İstanbul'da barajların doluluğu yüzde 40,33'e düştü...

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk, 7 gün içinde yüzde 1,7 düşerek yüzde 40,33 olarak ölçüldü. Peki, hangi barajda ne kadar su kaldı? İşte detaylar...

Dünya Bankası’ndan kırmızı alarm! Böyle giderse bir bardak suya muhtaç olacağız! Su kıtlığı kapıda!

Dünya Bankası, gelecek dönemde insanoğlunu bekleyen tehlikelere karşı uyardı. Dünya nüfusunun son 50 yılda ikiye katlanmasına rağmen doğal su depolama hacmi ise giderek azalıyor.

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Bomba dolar iddiası! Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Son zamanlarda yaşanan değer kayıplarını toparlayama çalışan dolar için bomba bir iddia ortaya atıldı. Ortalık fena karışacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Hemen bakın!

Su yolu altın setlerde büyük fırsat! Düğünü olanlar koşun hemen bakın! Elizi 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Düğünler için en çok satın alınan setlerden olan su yolu altın setlerin fiyatları merak ediliyor. Elizi'de su yolu fiyatları düştü. Peki su yolu set fiyatı ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 Elizi su yolu set fiyatı...

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

MSY Nefes: İstanbul'da gri su sistemini uygulayan ilk proje! Kullanılmış sular dönüştürülecek!

MSY Nefes projesinde, gri su uygulamasıyla kullanılan sular dönüştürülecek ve farklı alanlarda kullanım sağlanacak. 

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul!

Dünya Su Günü etkinliğinde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen tartışmalı proje Kanal İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar... 

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'ne su tasarrufu düzenlemesi!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde su tasarrufu içeren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Gerçekleştirilen düzenlemelerle evlerde lavabo musluk debilerine sınırlama gelecek, sıcak su re-sirkülasyon pompası kullanımı zorunlu tutulacak.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Düzcede su abonelerinden alınan ücretler Haberi

Düzcede su abonelerinden alınan ücretler


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Tanal'ın sorularını

1) Düzce Belediyesi sınırlan içerisinde yeni su aboneliği ve aboneyleğişikliği için mesken ve işyeri için ayn ayn olmak üzere, alman ücret kaç Türk Lirasıdır? Abonelerden alınan bu ücretin içerisinde hangi kalem ücret vardır, alınan ücretlerin adları ayn ayn belirtilmek üzere bu ücretler kaç Türk Lirasıdır?


2) Düzce İli’ne komşu olan Adapazan, Kocaeli, Bolu, Bilecik belediyeleri ve yakın il belediyeleri sınırlan içerisinde yeni su aboneliği ve abone değişikliği için mesken ve işyeri için ayn ayrı olmak üzere, alınan ücret kaç Türk Lirasıdır? Abonelerden alman bu ücretin içerisinde hangi kalem ücretler vardır, alman ücretlerin adlan ayrı ayn belirtilmek...