23 / 07 / 2024

düzce otel

düzce otel

Düzce'nin ilk beş yıldızlı oteli Sky Tower Hotel, hizmete girdi. Karadeniz turizmini hareketlendirecek Sky Tower Hotel, 72 milyon dolarlık yatırımla açıldı...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Düzce Eftenia Otel sosyal tesis olacak!

Eftenia Oteli'nin sosyal ve turizm tesisine dönüştürülmesine ilişkin çalışmalar başlatıldı. Düzce belediyesi bunun için fizibilite çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Düzce Kurugöl'e yeni otel geliyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından yeniden düzenleme yapılan Kurugöl ve Samandere Sosyal Tesisleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Düzce Kurugöl'e 3 yıldızlı otel geliyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından yeniden düzenleme yapılan Kurugöl ve Samandere Sosyal Tesisleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Düzce Akçakoca'daki Kızılay'a bağışlanan bina yıkılıyor!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce otel Haberi

düzce otel

Karadeniz Bölgesi'nin en kapsamlı ve en büyük tesisi Sky Tower Hotel hizmete girdi. Akçakoca'da 72 milyon dolarlık yatırımla açılan Sky Tower Hotel, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük yatırımı özelliğini taşıyor. Bölgedeki turizmin gelişmesi için şimdiden çekim merkezi haline gelen otel, Türkiye'nin en kapsamlı SPA tesisiyle iyi yaşam turizminde önemli bir oyuncu adayı. Otel, 600'er kişilik iki kongre salonu ve bin 100 kişilik konferans salonuyla kongre turizminde de öne çıkıyor.


Sky Tower Hotel açılalı henüz 4 ay olmasına rağmen 20 bin turisti ağırladı. Şubat sonuna kadar yüzde 100 doluluğa ulaşan otel, bölgedeki turizmi de hareketlendirdi. Sky Tower Hotel, 200'ün üzerinde kişiye de istihdam sağlayarak bölge ekonomisi için katma değer oluşturdu. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistleri de ağırlamaya hazırlanan Sky Tower Hotel,...