21 / 05 / 2024

düzce Özelsan Aydınlatma ve Avize mağaza

düzce Özelsan Aydınlatma ve Avize mağaza

Düzce’de faaliyet gösteren Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Vali Ali Fidan “Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştiriyoruz. " dedi.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

OSRAM modern ofis aydınlatmasında İnsan Merkezli Aydınlatma dönemi!

Aydınlatma çözümleri alanında öncü ve yenilikçi kuruluş OSRAM, ofislerde bireysel aydınlatma için Scriptus aydınlatma armatürleri serisini hayata geçirdi.

Çamlıca Camisi'ne özel aydınlatma hazırlanıyor!

İnşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin aydınlatma sistemleri yapılıyor. İstanbul'un en hakim tepesinde inşa edilen camiye, dışarıdan kurulacak özel ışık sistemiyle özel aydınlatma yapılıyor.

LED ve Aydınlatma Fuarı 6-9 Ekim'de!

LED alanında dünyanın nadir fuar ve etkinliklerinden, yeni nesil Aydınlatma alanında Türkiye ve bölgedeki en büyük fuarı olan LED ve Aydınlatma Fuarı, global sektörü 12. kez buluşturmaya hazırlanıyor

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Schréder Dialux Plugin, dış aydınlatma tasarımlarında fark yaratıyor!

Aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder yenilikçi bakış açısıyla kullanıcı dostu çözümler üretmeye devam ediyor. Schréder, Schréder Dialux Plugin’le dış aydınlatma tasarımlarında önemli fark yaratıyor.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

Aksa Jeneratör, Aydınlatma Fuarı’na katıldı!

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan ve 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’na katıldı.

Led&Led Aydınlatma, Electronist ve Elex Fuarları devam ediyor!

LED aydınlatma piyasasının tek buluşma platformu Uluslararası Led&Led Aydınlatma, birlikte düzenlendiği Uluslararası 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları sektörü ve ilgilileri buluşturmaya devam ediyor.

Ata Gayrimenkul Düzce'deki işyeri için döviz kurunu sabitledi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Düzce'deki işyeri için döviz kuru sabitlemesi yaptı.

düzce Özelsan Aydınlatma ve Avize mağaza Haberi

düzce Özelsan Aydınlatma ve Avize mağaza

Düzce’de faaliyet gösteren Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Vali Ali Fidan, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Vali Ali Fidan burada yapmış olduğu konuşmasında “Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştiriyoruz. Mağazanın işyeri sahibine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlimiz yeni bir işyeri kazanıyor. İnşallah hayırlı kazançlara vesile olur”...