07 / 05 / 2024

düzce pazaryeri projeleri

düzce pazaryeri projeleri

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in sosyal alanlar konusuna verdiği önem çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi için planlanan katlı pazaryerinin yapımı için ilk çalışmalar başladı.

Düzce TOKİ 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları ihalesi 7 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Düzce 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

Düzce Pazaryeri Kavşağı'na yeni düzenleme!

Düzce Belediyesi Aziziye Mahallesinde bulunan Pazaryeri kavşağında yeniden düzenleme yapacak. Özellikle hafta içi yoğunlaşan trafiği rahatlatmak amacıyla kavşak yeniden yapılandırılacak.

Düzce'deki pazaryeri sayısı artacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.

Düzce Belediyesi nikah salonu inşaatında son durum!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Nikah Salonu’ ve Küçüksu Park düzenlemesine ilişkin inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Küçüksu Park alanı içinde yapımı devam eden nikah salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

Düzce'ye Kapalı pazar alanı yapılacak!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesine yapılacak olan Kapalı Pazar Alanı Yapım İşinin ihalesi tamamlandı. Düzce Belediyesi, yeni kapalı pazaryeri projesine başladı.

Düzce'ye kapalı pazar alanı inşa edilecek!

İnşaatı Nisan ayında gerçekleşecek olan kapalı pazaryeri projesi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in talimatıyla başladı. İhalesi tamamlanan projeye göre pazaryeri Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 5182,56 m2 alana yapılacak

Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu değişecek!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

düzce pazaryeri projeleri Haberi

düzce pazaryeri projeleri


Düzce Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazaryeri için hafriyat çalışmaları başladı.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in sosyal alanlar konusuna verdiği önem çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi için planlanan katlı pazaryerinin yapımı için ilk çalışmalar başladı. Kapalı alışveriş merkezi niteliği taşıyacak alanda vatandaşlar için alışveriş dükkanlarının yanı sıra sosyal mekanlar da inşa edilmesi planlanıyor.


Proje hakkında açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, muhtelif mahallelerdeki alışveriş alanlarının daha düzenli hale getirilmesi amacıyla projeler üretildiğine dikkat çekerek “etaplar halinde inşa edeceğimiz pazaryeri alanları sayesinde ulaşılabilirlik konusunu çözüme kavuşturmayı amaçlıyoruz. Gerek pazarcılarımızın gerekse pazaryeri temizliğini yapan temizlik işleri ekiplerimizin işini kolaylaştırmak amacıyla bu tür sosyal yatırımların büyük önem arz ettiğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları başlatılan pazaryerinin çok kısa...