29 / 07 / 2024

Düzce pazaryeri

Düzce pazaryeri

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.

Düzce TOKİ 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları ihalesi 7 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Düzce 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

Düzce Pazaryeri Kavşağı'na yeni düzenleme!

Düzce Belediyesi Aziziye Mahallesinde bulunan Pazaryeri kavşağında yeniden düzenleme yapacak. Özellikle hafta içi yoğunlaşan trafiği rahatlatmak amacıyla kavşak yeniden yapılandırılacak.

Düzce'deki pazaryeri sayısı artacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.

Düzce'ye Kapalı pazar alanı yapılacak!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesine yapılacak olan Kapalı Pazar Alanı Yapım İşinin ihalesi tamamlandı. Düzce Belediyesi, yeni kapalı pazaryeri projesine başladı.

Düzce'ye kapalı pazar alanı inşa edilecek!

İnşaatı Nisan ayında gerçekleşecek olan kapalı pazaryeri projesi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in talimatıyla başladı. İhalesi tamamlanan projeye göre pazaryeri Cumhuriyet Mahallesi’nde toplam 5182,56 m2 alana yapılacak

Düzce'de 5 adet satılık arsa: 1 milyon 69 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Düzce pazaryeri Haberi

Düzce pazaryeri


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni yapılacak pazaryerleri ile Düzce’de uzun yıllar pazaryeri sorunu yaşanmayacağını belirtti.


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş pazaryeri yapım ve düzenleme çalışmalarını anlatarak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:” Özellikle bahsetmek istediğim pazaryeri konusu var. Düzce’nin büyük bir Pazaryeri ihtiyacı vardı. Mevcut pazaryerinin durumu gerçekten ihtiyacı karşılamıyor. Bu kadar büyük pazaryerinde yürünmez. Bu pazaryerini alıp Yimpaş AVM’ye götüreceğiz. Böylece Pazar şehre yaklaşmış olacak. Kış yaz fark etmeyecek kapalı alan ve sıcak ortam oluşacak. Pazaryeri içinde oyun alanları, restoranlar olacak. Alışveriş merkezi gibi olacak. Eski pazaryerinde büyük kısmı yeşil alan olacak melen su parka kadar gidecek rekreasyon alanı ve sosyal alanlarla donatılacak. Arkada kalan bina da tamamlanarak ikisi de birbirine entegre haline getirilecek.”


Kapalı pazaryerinin içeriği ve niteliği hakkında...