05 / 05 / 2024

Düzce Tepecik yolları

Düzce Tepecik yolları

Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğu iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP'li Tanal soru önergesi hazırladı..

Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM'de!

Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğu iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP'li Tanal soru önergesi hazırladı..

Düzce'de kamulaştırma toplantıları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Mimar Sinan caddesindeki genişletme çalışmaları için caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için toplantı yapıldı.

Düzce'ye yeni bisiklet yolları yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yollarının yapımına Aziziye Mahallesi ve Hürriyet Bulvarı’nda devam edildi.

Düzce Terminali için yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali için çevre yol bağlantıları tamamlanıyor. Kalıcı konutlar ve D-100 üzerinden Haydar Gördebil caddesine uzanan yolun terminal bağlantısı için son bölüm tamamlanıyor.

Düzce'de yollar genişliyor!

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı ve bulvarların birleştirilmesi tamamlandı.

Düzce'nin bulvarları birleşiyor!

Düzce Belediyesi’nin çevre yolları ulaşım master programı çerçevesinde bulvarları birleştiriliyor. Son olarak Rasim Betir Paşa Bulvarı, Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı’na bağlandı. Bunun için bir süredir Rasim Betir Paşa Bulvar yolu üzerindeki kamulaştırma çalışmaları tamamlandı ve yol asfaltlandı.

Düzce'de yeni çevre yolları açılacak!

Düzce Belediyesi’nin haftalık olarak gerçekleştirdiği ve üst yönetim ile birim müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısında açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ‘ Yaz dönemi boyunca çevre yollarının açılması ve bunların asfaltlanmasına ağırlık veriyoruz’ dedi.

Düzce Koçyazı'da yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi yeni çevreyollarına bağlanacak ara sokakları açma ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Beyciler'de kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Düzce Belediyesi tarafından planlanan çevre yollarının açılması için yürütülen kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

Düzce Çamköy'de yeni yollar açılıyor!

Düzce’de çevreyollarının açılması ve yeni bir ulaşım ağının kurulması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Çamköy mahallesinde yol açma çalışmalarına başlandı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde kaldırım çalışmaları başladı!

Düzce’de inşaatı tamamlanan Atatürk Devlet Hastanesi binasının etrafındaki bağlantı yolları ile alt ve üst yapı çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından tamamlandı.

Düzce Terminali'ne yeni yol!

Düzce belediyesi tarafından yakında açılışı yapılacak olan terminalin otoban bağlantısı için çevre yollarının açılması ve kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol yapım çalışmalarına geçildi.

Düzce Tepecik yolları Haberi

Düzce Tepecik yolları



Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğuna dair iddialar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Tanal sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından cevaplandırılmasını talep etti.


Tanal'ın soruları

1- Düzce ili Merkez ilçesine bağlı Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğuna ilişkin iddialar vardır. Bu iddialar doğru mudur?


2- Bölgede ulaşımın taş yollar üzerinden sağlandığı, bu durum yüzünden bölgede trafik kazaları yaşandığına ilişkin iddialar doğru mduru? İddialar doğru trafik kazalarının önüne geçmek için gerekli çalışmalar yapılmış mıdır? Yapılmamış ise gerekçesi nedir?


3- İddialar doğru ise vatandaşlarımızın yaşamış olduğu ulaşım sorunu ve can ve mal güvenliklerinin tehdit altında olması, Anayasamızın 5. maddesinde düzenlenen Devletin temel amaç ve görevlerine, 23. maddesinde...