31 / 07 / 2024

düzce toptepe tesis 

düzce toptepe tesis 

Düzce'de yaşayan Tahsin Altun, çocuken çobanlık yaparak keçi otlattığı tepede hayalini gerçekleştirdi. 400 rakımlı tepeye turistik tesisi inşa etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Trabzonspor Düzce'de dev tesis inşa edecek!

Düzce Kaynaşlı'da kendisine ait bir tesis inşa edecek olan Trabzonspor Fenerbahçe'ye komşu olacak.

Saf-Holland Düzce'de fabrika açtı!

lman aks üreticisi Saf-Holland, yeni üretim tesisini Düzce'de açtı. 5 milyon euroluk tesis DORÜS Organize Sanayi Bölgesi'ne kuruldu.

Düzce Eftenia Otel sosyal tesis olacak!

Eftenia Oteli'nin sosyal ve turizm tesisine dönüştürülmesine ilişkin çalışmalar başlatıldı. Düzce belediyesi bunun için fizibilite çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Düzce'deki park alanları genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerdeki park alanları ile spor tesis alanlarının genişletilmesi kararı alındı. Konu, Düzce belediyesinin Ağustos ayı meclis toplantısında ele alındı.

Antalyalı raftingciler Düzce Melen Çayı'nda tesis açacak!

Antalya'daki rafting işletmecileri Düzce'de bulunan ve Türkiye'nin en önemli rafting parkuruna sahip Melen Çayı'nda tesis açmak için girişimde bulundu. Yetkililer Antalyalı rafting işletmecilerinin gelmesiyle kalitenin daha da artacağı ifade ediliyor.

Düzce'deki sosyal tesis ve konut alanlarına düzenleme!

Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak.

Düzce Erguvan Sosyal Tesisleri Cumartesi günü açılacak!

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri, 5 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek tören ile resmen açılıyor. Tesis, adını bahçe düzenlemesinde yer alan Erguvan Ağaçlarından alıyor.

Düzce'de parklar sosyal tesise dönüşüyor!

Kent içinde bulunan mevcut ve projelendirilen parklar Düzce Belediyesi tarafından sosyal tesis haline dönüştürülecek. Buna göre parklar için birinci öncelik yeşil alanlar ile dinlenme bölümlerin fazlalığı olacak.

Düzce'de Katı Atık Depolama Tesisi açıldı!

Düzce'de yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesis düzenlenen törenle açıldı. Yığılca ilçesindeki Hecinler mevkisinde 309 dönümlük alanda kurulan tesis, düzenle depolama imkanı ve hijyen sağlayacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

düzce toptepe tesis  Haberi

düzce toptepe tesis 

Gölyaka ilçesi Gölormanı köyünde hayvancılıkla geçinen bir ailenin çocuğu olarak doğan Tahsin Altun, İstanbul'daki iş hayatını sonlandırdıktan sonra köyüne geri döndü ve oraya yerleşti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Önce bir hayvan çiftliği kuran ve burada ürettiği doğal ürünleri satmaya başlayan Altun, bunların ilgi görmesinin ardından tesisi büyüterek şehir dışına da satış yaptı. Daha sonra, çocukluğunda keçilerini otlatmak için çıktığı 400 rakımlı Toptepe'ye hem köyüne hem de kente katkı sağlamak için turistik tesis kurmaya karar veren Altun, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile görüşüp girişimde bulundu.

Orman içerisinde bulunan alanı bozmadan proje oluşturan Altun, Tarım ve Orman Bakanlığının "Kırsal Turizmi Destekleme" faaliyeti kapsamında 650 bin lira destek alarak hayal ettiği tesisin inşaat çalışmalarına başladı. 

Yarım ay şeklinde ahşap ağırlıklı yapılan...