17 / 05 / 2024

Düzce yol genişletme çalışmaları

Düzce yol genişletme çalışmaları

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri!

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri esasları Ekim 2017'de yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında düzenleniyor..

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Kocaeli D-100 Karayolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 Karayolu’nun Sabancı Kavşağı ve Gölcük Kavşağı arasındaki kuzey ve güney yan yollarında genişletme ve sanat yapıları çalışmasına devam ediyor.

Bitlis'in yolları genişletiliyor!

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beşminare Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Düzce yol genişletme çalışmaları Haberi

Düzce yol genişletme çalışmaları


Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde  yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  titizlikle yıkım ve temizleme çalışmalarına devam ederken, ardından çevre yolları ve şehir merkezindeki yollar kamulaştırılarak çalışmalar devam edecek.



Düzce...