03 / 05 / 2024

düzcede d100 karayolu kamulaştırma

düzcede d100 karayolu kamulaştırma

Düzce'de arazilerinin izinsiz kamulaştırıldığı iddiasıyla 7 yıl önce açtıkları davayı kazanan 5 kardeş, mahkeme kararının uygulanması için polis eşliğinde D-100 karayolunun 280 metrelik bölümünü set çekerek ulaşıma kapatmak istedi...

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Hasankeyf'te 3800 dönümlük alanda tapular verildi!

Batman’ın yeni imar alanı olacak Batman-Hasankeyf karayolu güzergahında bulunan 3820 dönümlük alanın tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı!

İstanbul Tuzla ilcesinde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi halkın görüşüne açıldı..

Dünyanın en uzun köprüsünde sona geliniyor!

55 kilometre uzunluğundaki dünyanın en uzun köprüsünün inşaat çalışmaları tamamlandı. Köprü ile Hong Kong-Macao-Zhuhai arasındaki karayolu ulaşımı 3 saatten 1 saate inecek.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arası imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Kocaeli D-100’e yeni köprü!

D-100 Karayolu’nu Sabancı Kavşağı ve yan yollarının düzenlenmesiyle transit hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki düzenlemelere devam ediyor.

düzcede d100 karayolu kamulaştırma Haberi

düzcede d100 karayolu kamulaştırma


Düzce'de arazilerinin izinsiz kamulaştırıldığı iddiasıyla 7 yıl önce açtıkları davayı kazanan 5 kardeş, mahkeme kararının uygulanması için polis eşliğinde D-100 karayolunun 280 metrelik bölümünü ulaşıma kapatmak istedi, Karayolları ekipleri işaretleme için gerekli malzemeleri getirmeyince, tutanak tutuldu.


Merkeze bağlı İstilli köyü mevkisinde arazi sahibi Sami Alkan ve 4 kardeşi, yaptıkları araştırmalarda gayrimenkulün 280 metrelik bölümünün D-100 karayolu için kullanıldığını belirledi. Arazinin yol için kullanılan bölümünün iadesi amacıyla yargıya müracaat eden Alkan kardeşler, 7 yıl süren dava sürecini, Yargıtayın yerel mahkemenin lehlerine verdiği kararı onamasıyla kazandı.


Yargıtay kararının yerine getirilmesi amacıyla polis eşliğinde bölgeye giden arazi sahipleri, karayolun Ankara yönündeki 280 metrelik bölümünün set çekilerek ulaşıma kapatılması için Karayolları ekiplerinden işaretleme yapmalarını istedi. 


Kararın uygulanmasında emniyet ve asayiş yönünden engel bulunmadığını ifade eden emniyet...