09 / 05 / 2024

düzcede satılık daireler

düzcede satılık daireler

Türkiye'nin en genç ili olan ve hızla gelişen Düzce'de bu yıl konut satışlarında yavaşlama görüldü. Bu yıl ikinci çeyrekte toplam 1340 konut satılırken, üçüncü çeyrekte ise bu miktar 1320 olarak gerçekleşti

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Esenyurt Sheraton Residence satılık!

Toplam 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana gelen Esenyurt Sheraton Residence satılık daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tiplerde dizayn ediliyor.

Aston Firuzköy satılık!

Batı Yapı imzası taşıyan Aston Firuzköy projesinde 291 daire ve 70 dükkan yer alıyor. Aston Firuzköy satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık!

İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde yer alan MS Mega Aydos Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Taksim Tarlabaşı 360 satılık!

Taksim Tarlabaşı 360 satılık daireler kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Proje 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık!

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık daireler için kura çekilişi 12 Mayıs 2016'dır.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Luxist Keleşoğlu Evleri satılık!

Toplam 630 konut ve 380 dükkandan oluşacak olan Luxist projesi Kraft Mimarlık imzası ile tasarlandı. Luxist Keleşoğlu Evleri satılık daireler için fiyatlar yakın zamanda belirlenecek.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

düzcede satılık daireler Haberi

düzcede satılık daireler

Türkiye'nin en genç ili olan ve hızla gelişen Düzce'de bu yıl konut satışlarında yavaşlama görüldü. TÜİK verilerine göre, bu yıl ikinci çeyrekte toplam 1340 konut satılırken, üçüncü çeyrekte ise bu miktar 1320 olarak gerçekleşti. Satışların azalmasının sebebi olarak ise; inşaat maliyetlerinin artması, banka kredi faizlerinin yükselmesi ve döviz kurlarındaki artış gösterildi.

Türkiye...