03 / 05 / 2024

düzcedeki konutlar depremde yıkılır mı

düzcedeki konutlar depremde yıkılır mı

Düzce Valisi Ali Fidan, 17 Ağustos Marmara depreminin “Bölgemiz deprem riski altındadır ve biz bu gerçeği göz ardı etmeden şehirleşmek, yapılaşmak ve yaşamak zorundayız."dedi.

İstanbul'da stüdyo daire parasına, Norveç'te dubleks ev! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı şehir yüzde 102,7 ile başkent Ankara olarak açıklandı. Türkiye ile yurt dışındaki konutların fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. İşte o paylaşımlardan biri ve gelen yorumlar...

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

Türkiye'de konut satış süreleri düşüyor! Konutlar 37 günde el değiştiriyor!

sahibinden Ağustos Ayı Emlak Endeksini yayımladı. Endekse göre, konut satış süresi hızla düşüyor, Türkiye’de konutlar ortalama 37 günde el değiştiriyor.

Konut fiyatları artacak mı?

Konut sektörünün öncü isimlerinden olan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alabalık, şu anki konut fiyatlarının ilerde daha çok artacağını söyledi. Ev sahibi olmanın mantıklı olduğunu belirten Akbalık, kısa dönemde konutların daha çok kar edeceğini belirtti.

Özyurtlar Ödül İstanbul Konutları fiyat!

Özyurtlar Ödül İstanbul Konutları'nda 2+1 daireler 319 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödül İstanbul'da 2 bin 683 daire ve 103 dükkan olacak...

Dönmezler İnşaat'tan depreme meydan okuyan konutlar!

Dönmezler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırım, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamındaki konut projelerini anlattı. Yıldırım, Dönmezler İnşaat'ın depreme meydan okuyan konutlar üretmeye devam edeceğini açıkladı.

Niğde'de kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor!

TOKİ ve Niğde Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor

Ödül İstanbul Konutları ev fiyatları!

Ödül İstanbul Konutları ev fiyatları peşinde 179 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar Ödül İstanbul projesi 36 ay sonra teslim ediliyor...

Kayseri Anbar Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temeli yarın atılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Anbar bölgesinde inşa edilecek 260 konutun temeli yarın atılacak. Sosyal konutlar 8 bloktan oluşuyor.

TOKİ Bolu Dörtdivan Konutları'nda fiyatlar değişti!

TOKİ ve Dörtdivan Belediye Başkanlığı işbirliğinde Bolu Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi'nde inşa edilecek 126 konut için fiyatlar yeniden hesaplandı.

Avrupa Konutları Başakşehir'de kalan dükkanlar açık satışa döndü!

Avrupa Konutları Başakşehir'de açık artırmayla satışa sunulan 27 dükkanın açık artırma ihalesi yapıldı. Kalan dükkanlar için ise açık satışa dönüldü.

Avrupa Konutları Başakşehir'in dükkanları satışta!

Avrupa Konutları Başakşehir'de bulunan 27 adet cadde dükkanı bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

düzcedeki konutlar depremde yıkılır mı Haberi

düzcedeki konutlar depremde yıkılır mı

Vali Ali Fidan 17 Ağustos Marmara depreminin yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında acıların hala taze olduğunu belirterek “Bundan 16 yıl önce meydana gelen, ilimizin de içinde bulunduğu Marmara Bölgesinde binlerce insanımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan 17 Ağustos Marmara Depreminin yıl dönümünde bir kez daha derin bir hüznü ve acıyı yüreklerimizde yaşıyoruz. Ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olarak tarihteki yerini alan 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerinde ilimiz genelinde toplam 980 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 3 bin 836 vatandaşımız da yaralanmıştır. Bu büyük felakette kaybettiğimiz hemşerilerimizin acısı hala sinelerimizde taptazedir. Devletimiz ve milletimiz, bütün zor ve acılı günlerde olduğu gibi, bu felaketten sonra da, birlik ve beraberlik halinde hareket etmiş, yaraların sarılması ve yeniden yapılanma çalışmaları için...