02 / 10 / 2024

düzeldi mi

düzeldi mi

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

FED faizi indirirse dolar ne olur? 7 gün sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi?

ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı toplantısı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yapılacak. Piyasaların gözü Fed'in faiz kararında. Peki FED faizi indirirse dolar ne olur? 7 gün sonra dolar yükselecek mi, düşecek mi?

2025'te emekli maaşları yüzde 30 düşecek mi? Milyonlarca emekli için açıklama geldi!

Emekli maaşları arasındaki farklılıklar, hesaplamalarda kullanılan güncelleme katsayısının belirlenmesiyle ortaya çıkıyor. Peki 2025'te emekli maaşları yüzde 30 düşecek mi? İşte ayrıntılar...

'Kocaman bir soru işareti' diyen İslam Memiş'ten düşündüren altın yorumu! 4 ay sonra altın fiyatları düşecek mi?

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, 4 ay sonrasını işaret ederek 'kocaman bir soru işareti' dedi. Altın fiyatları düşecek mi?

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Ekonomistlerden net rakam geldi! Görmeyen duymayan kalmasın!

Ons altın cuma günü 2500 doları aşarak en yüksek seviyeye ulaştı. Altın fiyatlarında hızlı yükseliş görülürken yatırımcılar altı fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini araştırıyor. Peki ekonomistler ne diyor? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altını bilen adam İslam Memiş altında bu haftayı işaret etti! Altın fiyatları düşecek mi? Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyararak bu haftan altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi?

Kira sözleşmelerinde kira bedeli dolar veya altın cinsinden düzenlenebilir mi?

Kira sözleşmesi, konut sahibinin sahip olduğu mülkü belirli bir dönem kullanmak amacıyla bir kiracıya verdiğini gösteren sözleşme olarak biliniyor. Peki kira sözleşmelerinde kira ücreti dolar veya altın cinsinden düzenlenebilir mi?

3 dev bankadan son dakika dolar tahmini! Beklenen açıklama şimdi geldi! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?  

HSBC, Morgan Stanley ve JPMorgan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yıl sonuna kadar politika faizlerinde izleyeceği adımlara yönelik öngörülerini paylaşarak doların yönünü açıkladı. Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri yükselir mi, düşer mi?

Kira artışlarına uygulanan yüzde 25 zam sınırı 2 Temmuz’da sona ererken; yeni kira zam oranı yüzde 65,07 olarak açıklandı. Peki yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri ne olur; yükselir mi, düşer mi?

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? 

Geçtiğimiz günlerde hükümetten "konut arzını artırıp fiyatları ve kiraları düşüreceğiz" açıklaması geldi. Peki konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

düzeldi mi Haberi

düzeldi mi

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Bir milyardan çok kullanıcısı olan sosyal medya platformunda akış yenilememe ve tweet atamama sorunu yaşandı. Türkiye’de saat 15.00’ten itibaren Twitter'a girmek isteyenler anlık 'hata' mesajı ile karşılaştı.

Dünyada en çok kullanıcısı olan sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter'a girenler erişim problemi ile karşılaştı. 15.00'te başlayan erişim probleminin nedeni hala bilinmezken, kullanıcılar ana sayfadaki hareketleri yaklaşık bir saat boyunca görüntüleyemedi.

"SORUN SENDEN KAYNAKLANMIYOR" UYARISI VERİLDİ

Yapılmak istenen işlemlerin ardından kullanıcılara ¨Bir hata oluştu ama endişelenmene gerek yok, senden kaynaklanmıyor. Tekrar deneyelim¨ uyarısı verildi. Konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

DÜNYA ÇAPINDA KESİNTİ YAŞANDI

Bu tür kesintileri izleyen bir internet sitesi olan Down Detector'a göre, çeşitli ülkelerde yaşanan sorun öğle saatlerinde başladı ve devam etti. Down Detector'da binden...