05 / 05 / 2024

düziçi belediyesi

düziçi belediyesi

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. Gülova sokakta inşa edilen iki yeni park bir ay içinde tamamlanacak.

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

İşsizlik maaşı alanlar dikkat dikkat! En düşük işsizlik maaşı belli oldu!

1 Temmuz tarihi itibariyle değişen asgari ücretlerin yanında işsizlik maaşları da değişmiş oldu. Yapılan yüzde 30 zam oranıyla vatandaşlar da yeni düzenlemeyle işsizlik maaşların ne kadar olduğunu merak ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Yatırımcılar dikkat! Doların düşüp düşmeyeceği netlik kazandı

Fed tarafından ABD Kongresi için yılda iki kez hazırlanan yarı yıllık Para Politikası Raporu'nun haziran sayısı yayımlandı. Raporda enflasyon nedeniyle oluşan sıklaşma politikasına değinildi. Bu da doların düşmeyeceği anlamına geliyor.

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

AK Parti, tırmanışa geçen doları düşürmek için turizm kozunu oynamayı planlıyor.

Fiyatları düşürmeyen işletmelere para cezası!

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Karasu, "Vatandaşlar fiyatı düşürmeyen işletmeleri tespit ettiklerinde durumu Haksız Fiyat Değerlendirme Kuruluna şikayet etmeli." dedi.

AK Parti sundu! İşte ekonomik düzenlemeler içeren torba yasa teklifi!

AK Parti, ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasa tasarısını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sundu.

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

düziçi belediyesi Haberi

düziçi belediyesi

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. 

Namlı, "Üzümlü deresi bitişiğine Cuma pazarının hemen altında oluşturduğumuz park yaklaşık 2000 metrekare. 

Gülova sokaktaki parkımızda 2300 metrekareden oluşuyor. Her iki parkımızda da hatta Deliçay bitişiğinde 80 dönüm alana kuracağımız parkta da taş tahkimatı yapıyoruz. Kayaları kırarak ve mevcut çakıl şantiyesinden elde ettiğimiz elimizdeki taşları getirerek parklarda farklı bir otantik hava, görünüm oluşturuyoruz. Hem para vermeden temini kolay hemde bakıldığı zaman göze hoş gelen bir görünüm kazanıyoruz.Uzunbanı mahallesindeki yapımı süren iki parkımızda önceliği ağaçlandırmaya sonra çevre düzenine son olarak ta oyuncak ve spor aletlerini yerleştirilmesine veriyoruz. Çocuklarımız biter bitmez kullanmaya başlıyorlar. Mahalleli memnun, anne babalar memnun, çocuklar memnun. Hepsi tokalaşmak için, teşekkür etmek için...