02 / 05 / 2024

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Raşit Yarka ve Talip Güloğlu imzasıyla kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Orann Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orann Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Özçelik tarafından kuruldu.

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Beşeşler tarafından kuruldu.

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Şirketi’nin merkez nakli Tuzla’da yapıldı.

Yelda Design İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Design İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Yelda Ovissi Nourıkhameneh tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli  ile  Barış Demir tarafından kuruldu.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cem Köse tarafından kuruldu.

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ibrahım I.M.U. tarafından kuruldu.

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Güntaş Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Güntaş tarafından kuruldu.

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Raşit Yarka ve Talip Güloğlu imzasıyla kuruldu. 


Düzyap İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT TAAHHÜT ve SANAYİ Yurt içinde ve yurt dışında kamu sektörü, özel sektör ve kooperatiflere ait toplu ve münferit konut, han, pasaj, çarşı, işyeri, fabrika, okul, hastane, turistik tesisler, siteler ticari ve sınai yapılar, kanalizasyon, havaalanları, istasyonlar, liman, iskele, barınak, köprü, yol, asfalt içme suyu gölet, su kanalları, barajlar, arıtma tesisleri, eski eser onarımı, restorasyon, proje tasarım ve uygulama, kentsel planlama, tadilat, tamirat ile diğer her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak taahhüdüne girmek ihalelere iştirak etmek neticelendirmek ihale edilmiş ve edilecek şirket mevzuu ile ilgili işleri almak, yapmak,...