20 / 05 / 2024

dxomark en iyi akıllı telefon

dxomark en iyi akıllı telefon

Kamerası iyi bir akıllı telefon arayışında iseniz en iyisi ile karşınızda Honor Magic4 Ultimate! Honor Magic4 Ultimate, DxOMARK'da en iyi kameraya sahip cihaz seçildi! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

En iyi ekrana sahip telefonlar belli oldu! Zirve iPhone'un oldu! 

DxOMark, cihazları belirli kriterlere göre test ederek karşılaştırdı ve en iyi ekrana sahip akıllı telefonlar listesini güncelledi.

En iyi pile sahip 20 akıllı telefon! 18 Kasım 2022 fiyat listesi...

DxOMark en iyi pillere sahip akıllı telefonları duyurdu. Bu 20 telefonun bataryası çok güçlü liste başında ise iPhone yok! Peki, en iyi pile sahip olan akıllı cep telefonları hangileri?

Fotoğraf düşkünlerine müjde! En iyi 25 kameralı telefon!

DxOMark, en iyi kameralara sahip akıllı telefonlar listesini belirli kriterlere göre test ederek ve cihazları karşılaştırarak güncelledi.

En iyi ekrana sahip telefonlar!

Cihazları belirli kriterlere göre karşılaştıran DxOMark, en iyi ekrana sahip akıllı telefonlar listesini güncelledi.

En iyi pillere sahip 20 telefon!

Cihazları belirli kriterlere göre karşılaştıran DxOMark, en iyi pillere sahip akıllı telefonlar listesini güncelledi.

2022’nin en iyi telefonları belli oldu! Hemen bakın..

Cihazları belli standartlara göre test ederek en iyileri belirleyen DxOMark 2022 Ekim ayının en iyi özelliklere sahip telefon listesini belirledi. İşte Ekim ayına dair listelenen en iyi ve en kaliteli 25 telefon modeli..

Kamerası en iyi telefonlar açıklandı! Apple bu listeyi görmesin! Bakın zirveye kim geçti! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

DxOMARK kamerası en iyi telefonları açıkladı! Bu listeyi Apple'dan saklayın! Bakın kamerası en iyi telefon hangisi oldu! İşte kamerası en iyi 10 telefon ve 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

En iyi kameraya sahip olduğu kanıtladı: Honor Magic 4 Ultimate! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Honor Magic 4 Ultimate tanıtıldı ve DxOMark'ta 95 puan alarak birincilik unvanını kazandı. En iyi kameraya sahip olduğu tescillenmiş oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Prontotour, Altın Örümcek'te en iyi tur operatörü seçildi!

Prontotour, internette alanında da başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz ay, en iyi ticaret siteleri arasına adını yazdıran Prontotour, şimdi de web sitesi ile Altın Örümcek ödülü kazandı.

Spine Tower en iyi ofis binası ödülünü aldı!

Spine Tower'in inşaatında en sağlam beton türü olan C 80 kullanıldı. İstanbul ve Avrupa’nın en sağlam, en iyi ofis binası ödüllerini aldı.Spine Tower'da gün içinde 3000 kişi çalışacak.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Skytrax dünyanın en iyi 10 havaalanını seçti!

Ticari havayolları için araştırmalar düzenleyen Skytrax her yıl, milyonlarca yolcunun oyları ile dünyanın en iyi havaalanlarını belirliyor. İşte bu listeye göre dünyanın en iyi 10 havaalanı…

İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü şehri!

Amerikan turizm dergisi Travel Leisure okurları dünyanın en iyi kentini belirledi. Travel Leisure okurlarına göre İstanbul, Avrupa'nın en iyi üçüncü kenti oldu. Peki Travel Leisure anketinde İstanbul dünyanın kaçıncı en iyi şehri seçildi?..

dxomark en iyi akıllı telefon Haberi

dxomark en iyi akıllı telefon

Honor, ilk olarak Huawei'in alt markası olarak karşımıza çıkmıştı fakat daha sonrasında bağımsızlığını ilan etti. Bu şekilde daha ön plana çıkan Honor, DxOMARK'da akıllı telefon kategorisinde 146 Puan alarak birinci sıraya geçti. Bir zamanlar alt markası olduğu Huawei'in iki akıllı cihazını da geçen Honor Magic 4 Ultimate, akıllı telefonlar dışında profesyonel kameralara da rakip olmuş durumda.

Honor Magic 4 Ultimate, işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 kullanıyor. Dörtlü kamera sistemi ile göze çarpan Magic 4 Ultimate, aynı zamanda dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Honor Magic 4 Ultimate, Dünya da bulunan ilk serbest ikili lense sahip cihaz olma unvanını kazandı.

Ekran Özellikleri    

HDR HDR10 Motion Estimation/Compensation (MEMC) Multi Touch HDR10+ Çerçevesiz...