18 / 05 / 2024

dy lara

dy lara

DY Lara Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Kızılkanat tarafından 50 bin TL'ye kuruldu

Edirne Selimiye Camii'nin görüntüsünü engelleyecek yapılara izin verilmeyecek!

Edirne Belediye Meclisi' nden, özellikle tarihi yapıları barındıran kentler için de emsal niteliğinde bir karar çıktı. Mimar Sinan'ın inşa ettiği ve "ustalık eserim" diye nitelediği Selimiye Camii'nin görüntüsünü engelleyecek yapılara izin verilmeyecek.

Bosna Hersek'te selden çatılara çıkıp dağlara kaçarak kurtuldular!

Bosna Hersek'te, sular altında kalan evler ve tarım arazileri Bosna ordusuna ait helikoptere binen AA ekibi tarafından havadan görüntülendi. Selden dolayı evlerinin çatılarına sığınan, dağlara kaçan yaklaşık 60 vatandaşın kurtarılmasına tanıklık edildi...

BRN Yatakları'ndan selfie fotoğrafların paylaşıldığı yarışmada tüm katılımcılara hediye!

Berna İlter, firması BRN Yatakları tarafından Twitter üzerinden #dünyanınenrahatkucağı hashtagi ile annelerin çocuklarıyla çektikleri selfie fotoğrafların paylaşıldığı yarışmada, fotoğrafların tamamını beğenince tüm katılımcılara hediye verdi.

Mirasçılara KEY ödemesi yapılır mı?

KEY ödeneği alan bir kimsenin ölümü halinde, KEY yardımı mirasçılara ödenir mi? Mirasçılara key ödemesi yapılır mı? İşte KEY kanunu uygulama yönetmeliğinde yer alan esaslar...

Her 100 konuttan 15'i yabancılara satıldı!

İntegral Menkul Değerler analisti Beste Naz Süllü, yabancılara konut satış oranının yüzde 15'e ulaştığını bildirdi. Süllü, "Son zamanlarda projelerle birlikte emlak arzı da bir hayli yükseldi." dedi.

Her 100 konuttan 15'i yabancılara satıldı!

Her 100 konuttan 15'i yabancılara satıldı. İntegral Menkul Değerler analisti Beste Naz Süllü, yabancılara konut satış oranının yüzde 15'e ulaştığını bildirdi. Süllü, "Son zamanlarda projelerle birlikte emlak arzı da bir hayli yükseldi." dedi.

Crown Deluxe’ün yüzde 40'ı yabancılara satıldı!

19 - 20 Nisan’da Hilton Convention Center’ da düzenlenen 8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı’ na katılan Babacan Yapı, yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Crown Deluxe’ün yüzde 40'ı yabancılara satıldı.

Renovia İstanbul, yabancılara tanıtıldı!

Kadıköy'ün merakla beklenen projesi Renovia İstanbul, satış öncesinde yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Yüksek yatırım değeriyle uzun zamandır dikkatleri üzerine çeken proje, şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.

Kadıköy Renovia İstanbul yabancı yatırımcılara tanıtıldı!

Kadıköy’ün merakla beklenen projesi Renovia İstanbul satış öncesinde yabancı yatırımcılara tanıtıldı. Yüksek yatırım değeriyle uzun zamandır dikkatleri üzerine çeken proje, şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı...

Yabancılara hazine taşınmazı kiralanabilir mi?

Hazine taşınmazlarının kiralanması ile ilgili esaslar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik kapsamında yer alıyor. Buna göre yabancılara hazine taşınmazı kiralanabilir mi?

Miras payının diğer mirasçılara devri!

Miras hukukuna göre iştirak halinde bulunan mirasçılar miras payının diğer mirasçılara devrini isteyebiliyor. Peki, miras payının diğer mirasçılara devri nasıl olur? İşte miras payının mirasçılara devri esasları...

Mobilyacılara, uluslararası ticarette istihbarat eğitimi verilecek!

Akdeniz İhracatçı Birlikleri ( AKİB ), yürüttüğü projede yer alan ihracatçılara Adana ve Kayseri'de uluslararası ticarette istihbarat eğitimi verecek. Eğitimin ilki 12-13 Nisan'da Adana’da, ikincisi 19-20 Nisan'da Kayseri’de düzenlenecek.

DY Doğa Yatırım Kurtköy'deki yatırımlarını yarın basınla paylaşıyor!

DY Doğa Yatırım Kurtköy projelerini basına tanıtıyor. DY Doğa Yatırım'ın güvencesi ve marka değerleri ile inşa edilen Crowne Plaza Kurtköy'de yatırımlar konuşulacak. DY Doğa Yatırım Kurtköy'deki yatırımlarını yarın basınla paylaşıyor.

dy lara Haberi

dy lara


DY Lara Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Kızılkanat tarafından 50 bin TL'ye kuruldu. 18 Mart'ta kurulan DY Lara Proje Geliştirme'nin iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında özellikle merkezleri olmak üzere,siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villalar,tatil köyleri,aparotel,devre mülk,motel,kamping gibi turistik tesisler olmak üzere her türlü gayrimenkul malları satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek, komisyonculuğunu,pazarlamasını yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


DY Lara Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Kavacık, Rüzgarlıbahçe Ihlamur Sokak, No:2 K Plaza,...