29 / 04 / 2024

Mobilyacılara, uluslararası ticarette istihbarat eğitimi verilecek!

Mobilyacılara, uluslararası ticarette istihbarat eğitimi verilecek!

Akdeniz İhracatçı Birlikleri ( AKİB ), yürüttüğü projede yer alan ihracatçılara Adana ve Kayseri'de uluslararası ticarette istihbarat eğitimi verecek. Eğitimin ilki 12-13 Nisan'da Adana’da, ikincisi 19-20 Nisan'da Kayseri’de düzenlenecek.



AKİB'in yazılı açıklamasına göre, birlik tarafından yürütülen "AKİB Üyesi Mobilya İhracatçılarının İhracat Kapasitelerinin Artırılması UR-GE Projesi"nde yer alan firmaların faydalanabileceği eğitimin ilki 12-13 Nisan'da Adana’da, ikincisi 19-20 Nisan'da Kayseri’de düzenlenecek.


Eğitime katılan firma temsilcileri, ürünlerine uygun ihracat yapabileceği, irtibata geçebileceği en az 5 ithalatçı müşteri bilgisi alacak.


Eğitim, diğer dış ticaret eğitimlerinden farklı olarak firmalara nasıl ihracat yapabileceklerini değil, kime ihracat yapacaklarını göstermeyi amaçlarken, firmalar eğitim esnasında potansiyel müşterileri ile ilk yazışmalarını yapmış olacak.


Eğitim, alternatif pazarların bulunması, ticari istihbarat çalışmaları, hedef pazara ilişkin veri tabanları ve müşteri listelerinin bulunması, hedef pazardaki ürün dağıtım ağlarının belirlenmesi ve kursiyerlerin müşterileri ile yapacakları ilk teklifin gerçekleştirilmesi konularını kapsayacak.


AA


Geri Dön