29 / 04 / 2024

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.



Son yıllarda kripto paraların yıldızı parlarken, ödeme yöntemi olarak da giderek yaygınlaştığı gözleniyor. Kripto paralar özellikle e-ticaret ve e-ihracat sektöründe hızlı ve güvenli bir ödeme seçeneği sunuyor.

Geçen yıl kripto para ile yapılan ödemelerin yüzde 74 oranında artış gösterdiğini söyleyen ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, e-ihracat sektöründe de belirgin bir artış olduğunu ifade etti.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, kripto para ile ödemelerin lojistik sektörüne önemli yenilikler getirdiği belirtiliyor. ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, bu yenilikler arasında hızlı ve kolay ödemelerin sağlanmasının yanı sıra merkezi olmayan işlemlerin gerçekleştirilmesinin güvenli ve şeffaf işlemlerin yapılmasını sağladığını ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön