02 / 05 / 2024

Malatya'da binaların depreme dayanıklılığı eğitimi verilecek!

Malatya'da binaların depreme dayanıklılığı eğitimi verilecek!

İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Metin Aydoğan tarafından binaların depreme dayanıklılığı, analiz ve tespiti konularında eğitim verilecek



İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Metin Aydoğan tarafından binaların depreme dayanıklılığı, analiz ve tespiti konularında eğitim verilecek.

Belediyemiz tarafından personele yönelik verilen hizmet içi eğitim seminerleri devam ediyor.


İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2012 yılı eğitim planı kapsamında, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline eğitim semineri veriliyor.


27 Kasım 2012 Salı günü İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarına yönelik başlayan temel itfaiyecilik, ilkyardım, doğalgaz, elektrik ve LPG yangınları ile mücadele ve doğalgaz yangınlarıyla ilgili verilen hizmet içi eğitim seminerinin ardından, şimdi de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli için depremle ilgili hizmet içi eğitim semineri düzenlenecek.


30 Kasım Cuma günü Malatya Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda saat 09.00’da başlayacak olan seminerde; İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Metin Aydoğan, binaların depreme dayanıklılığı, analiz ve tespiti konularında eğitim verecek.

Malatya Belediyesi


Geri Dön