18 / 05 / 2024

dyo boya satılık ev

dyo boya satılık ev

DYO ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Turyap aracılığıyla satışa çıkardı. 5 ildeki 6 gayrimenkulünü satışa çıkaran ünlü boya firmasının gayrimenkul fiyatları 65 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık!

Babacan Premium Rezidans Esenyurt satılık stüdyo dairelerin fiyatları 176 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Rezidans projesinde 40 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Tomtom Gardens satılık!

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Marka 333 İzmir satılık!

Özdeker İnşaat İzmir Çiğli Marka 333 İzmir satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire!

Teknik Yapı Evora Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirildi. Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık!

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1, 2+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 144 adet daireden meydana gelen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 144 adet daire yer alıyor.

Agora Ncadde Rezidans satılık!

Agora Ncadde Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede studyo daireler 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. Projede 1. etaptaki 180 daire için satışlar bugün yapılıyor.

Nurol Life Residence satılık!

Nurol Life Residence satılık dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 502 adet daire bulunuyor.

Cebeci Residence Pendik satılık!

Cebeci Residence Pendik satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 şeklinde dizayn edildi. Cebeci Gruop imzası ile hayata geçirilen projede ofisler, ticari üniteler ve konutlar bulunuyor.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap satılık!

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap satılık daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

dyo boya satılık ev Haberi

dyo boya satılık ev

DYO ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Turyap'ın geliştirdiği ekstra pazarlama teknikleri ile satışa çıkardı. 


DYO, 5 ildeki toplam 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı. Mersin, Balıkesir, Eskişehir, Ankara ve İzmir'de satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatı 65 bin TL'den başlıyor.


DYO Mersin Merkez ve Akdeniz ilçelerinde toplam 2 gayrimenkul satıyor. Merkez'de bulunan şeftali bahçesini 50 bin TL'ye satışa çıkaran DYO, Akdeniz'deki asma katlı dükkanı 700 bin TL'den satıyor.


DYO Balıkesir Burhaniye'de 147 metrekarelik arsasını 65 bin TL'ye satıyor. Eskişehir Odunpazarı'nda 121 metrekarelik dairesini ise 260 bin TL'den satıyor.


İzmir Karabağlar'daki mesken niteliğindeki gayrimenkulünü 275 bin liraya satan DYO, Ankara Yenimahalle'deki 175 metrekare büyüklüğündeki konutunu 375 bin liradan satışa çıkardı.



Peşin satış şartnamesi teklif formu için tıklayın



Esra Nur AÇKI /...