19 / 05 / 2024

Dyo Facebook sayfası

Dyo Facebook sayfası

365 sayılı gün, çabucak geçti, koskoca bir yılı daha bitirmeye hazırlanıyoruz. Hepimizi 2014’ü karşılamanın telaşı ve heyecanı sarmışken, 2013’e eğlenceli bir yarışma ile veda etmeye ne dersiniz?

Alanya'da sahte emlakçı alarmı!

Toroslar İnşaat Ortağı ve İnşaat Mühendisi Gülseren, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla Alanya'da kayıt dışı emlak satışı yapanlara önlem alınması konusunda uyarıda bulundu...

İtalya tarihi binalarını satıyor!

İtalya Altyapı ve Ulaştırma Bakanlığı, Facebook sayfasında yayınladığı ilanla ülkedeki bazı kaleleri, çiftlikleri ve tarihi binaları ücretsiz olarak dağıtacağını belirtti.

Karmod Prefabrik'in Hayalimdeki Ev resim yarışması başladı!

Karmod, çocukların kişisel becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu yönde kullanmasına katkı sağlamak amacıyla 1 Mart-23 Nisan'da facebook sayfası üzerinden "Hayalimdeki Ev" resim yarışması düzenliyor.

Karmod Hayalimdeki Ev yarışmasının birincisi belli oldu!

Karmod Prefabrik’in facebook sayfasında 06 – 14 yaş aralığındaki takipçileri için düzenlediği "Hayalimdeki Ev" resim yarışmasında birinci olan Ali Örenay, ödülünü teslim aldı.

DYO Duvarlar Aşk Dyo kampanyası başlattı!

DYO, 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta “Duvarlar Aşk Dyo” kampanyasını başlattı. Aşklarını Facebook üzerinden duvarlara taşıyan çiftler, çekilişe katılarak Karaca Pasta Seti kazanma şansı yakalayacak.

Galata'da dikkat çeken bir çatı katı!

Mimari tasarım sayfası Desing Father facebook sayfasında Galata'da yer alan çatı katına ait fotoğrafları paylaştı. İşte Galata'da dikkat çeken bir çatı katının görüntüleri..

Kocaeli'deki elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı!

Elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı. Yeni yıla girerken başlayan ve günlerdir aralıklarla süren elektrik kesintisiyle ilgili İzmitlilerin yakından tanıdığı Faruk Bostan Facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.

Ağaoğlu Grubu VakıfBank-Partizan maçına gidiyor!

Ağaoğlu Grubu, VakıfBank - Partizan voleybol takımlarının bugün Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında Vakıfbank'ı desteklemek için tribünde olacak. İşte Ağaoğlu Grubu'nun Facebook sayfasındaki o duyuru...

İzmir'e yapılacak 2 yeni stadın proje görselleri yayınlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir'in iki yakası Göztepe ile Karşıyaka'ya yapacağı ve yaklaşık 15 bin kişilik olması beklenen statların projelerini resmi Facebook sayfasında yayınladı.

İzmirliler ESHOT eski güzergah olsun adlı facebook sayfası açtı!

İzmir'de yaşanan ulaşım sıkıntısı nedeniyle canından bezen vatandaşlar "ESHOT eski güzergah olsun" adlı bir facebook sayfası açtı. İzmirliler sayfada sosyal medyanın fenomeni Baattin'den sonra şimdi de Sebastian'ı kulanıyor

Ege Seramik, Facebook’ta!

Özgün tasarımları ve koleksiyonları ile seramik sektörünün trendlerini belirleyen Ege Seramik, resmi Facebook sayfası aracılığı ile takipçilerine şirketle ilgili tüm haberlere anında ulaşma fırsatı sağlayacak.

Işın Karaca'nın evine hırsız girdi!

İstanbul dışında olan Işın Karaca'nın evindeki kasayı çalan hırsızlara hitaben Facebook sayfasından yazdığı yazıda "Çocuklarımın odalarına girmek, nağ mahremimizi dağıtıp evimizdeki kasayı almak ne cesaret" diye yazdı...

Profilo yemek tarifleri ile Ramazan’da da yanınızda!

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.

Dyo Facebook sayfası Haberi

Dyo Facebook sayfası


365 sayılı gün, çabucak geçti, koskoca bir yılı daha bitirmeye hazırlanıyoruz. Hepimizi 2014’ü karşılamanın telaşı ve heyecanı sarmışken, 2013’e eğlenceli bir yarışma ile veda etmeye ne dersiniz? Arkadaşlarınızı da bu oyuna katın ve DYO’nun Facebook sayfasındaki ödüllü yarışma ile yılın ‘en’lerini seçin.

Yılın en renklisi, en komiği, en gevezesi, en süslüsü, en titizi, en çalışkanı, en sportifi, en teknoloji meraklısı ya da en romantiği… Dyo’nun Yılbaşına özel hazırladığı yarışma, arkadaşlarınız arasından yılın ‘en’lerini seçme ve paylaşma fırsatı sunuyor. Dyo Facebook sayfasındaki bu eğlenceli oyunu tamamlayarak çekilişe katılanlar arasından seçilecek 10 kişi, yeni yılın en renkli notlarını alabilecekleri ajanda, kalem ve kartvizitlikten oluşan şık bir yılbaşı seti kazanacak. 

06 Ocak 2014 tarihine kadar devam edecek yarışmaya katılmak isteyenlerin tek yapmaları gereken,