20 / 05 / 2024

DYO inşaat boya faaliyetleri

DYO inşaat boya faaliyetleri

Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran, inşaat sektörünün durgunluk yaşadığı 2014 yılında, firmalarının satışlarını yüzde 20, kârını ise yüzde 55 artırdığını söyledi.

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammet Gezginci tarafından kuruldu.

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Kılıçarslan tarafından kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Trabzon'da inşaat işçisi resim sergisi açtı!

İnşaat duvarlarına alçı yerine taş ve kiremit parçaları ile resim çizen inşaat işçisi Mustafa Arslan yağlı boya ve tuvallere işlediği resimlerinin bulunduğu ilk kişisel resim sergisini açtı.  

Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak!

Bu yıl içinde bitirilmesi hedeflenen Çamlıca Cami’nin inşaatı hızla devam ediyor.Çamlıca Cami için özel boya kullanılacak.

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Eslek ve Gökhan Gökhan tarafından kuruldu.

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuna Doğanci ve İbrahim Albayrak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

DYO, Mısır'da inşaat boyaları üretimine başlayacak!

Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran, inşaat sektörünün durgunluk yaşadığı 2014 yılında, firmalarının satışlarını yüzde 20, kârını ise yüzde 55 artırdığını söyledi.

İnşaat ve Konut Konferansı 21 Ocak'ta düzenleniyor!

İnşaat ve Konut Konferansı, seçkin sponsorları Borusan Mannesmann, Betek Filli Boya, Panasonic Türkiye ve Trane Klima ile sektörün duayenlerini ve inşaat profesyonellerini rekor bir katılım ile bir araya getiriyor...

DYO inşaat boya faaliyetleri Haberi

DYO inşaat boya faaliyetleri

Yeni dönemde iç ve dış pazar dengesini koruyarak, büyüme hedeflediklerinin altını çizen Serdar Oran, yurtiçinde İzmir Çiğli, Dilovası ve Turgutlu'daki tesislerinin yanı sıra yurtdışında da Rusya ve Mısır'da üretim yaptıklarını söyledi. Bu yıl Mısır'daki fabrikalarında oto tamir ve mobilya boyalarına ek olarak inşaat boyası imalatına da başlayacaklarını açıklayan Oran, yurtdışı büyüme stratejilerini 'yerinde üretim' anlayışıyla şekillendirdiklerinin altını çizdi. Oran, bu kapsamda Mısır ve Rusya'yı bölgesel büyümenin merkezi olarak konumlandırdıklarını ifade etti. 



Boya sektörünün alt dallarında da faaliyet gösterdiklerini dile getiren Serdar Oran, inşaat boyaları ve ısı yalıtım sistemleri ile sanayi, mobilya, oto tamir, deniz, toz boya, bobin boyaları gibi farklı ürün gruplarında üretim yaptıklarını anlattı. İnşaat sektöründe DYO ve Casati markaları, ısı yalıtım pazarında Klimatherm ve mobilya boyalarında ise Dewilux...