08 / 07 / 2024

dyo kış renkleri

dyo kış renkleri

Dyo’nun önerileriyle yaşadığınız tüm mekânlarda yapacağınız küçük değişiklikler kış aylarının kasvetli havasını dağıtacak, yaşam enerjinizi tazeleyecek…

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited  Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Baske Açar tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

İrem Derici: Başımı sokacak evim yok!

Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün stüdyo çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplandıran Derici, ''Başımı sokacak evim yok, ileride prefabrik ev yapacağım'' diye konuştu.

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Ab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Baysan Birgen tarafından kuruldu. 

Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin kirasını ödeyemedi!

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Stüdyo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Eslek ve Gökhan Gökhan tarafından kuruldu.

DYO Duvarlar Aşk Dyo kampanyası başlattı!

DYO, 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta “Duvarlar Aşk Dyo” kampanyasını başlattı. Aşklarını Facebook üzerinden duvarlara taşıyan çiftler, çekilişe katılarak Karaca Pasta Seti kazanma şansı yakalayacak.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

Gaziantep Kavaklık'ta stüdyo daireler çoğaldı!

Gaziantep'in bir zamanlar en gözde mekanı olan Kavaklık,'ta mantar gibi 1+1 stüdyo dairelerin çoğalması dikkat çekiyor. Şehirde eski binalar yıkılıp, yerlerine 1+1 apartlar yapılıyor.

MBG Stüdyo Mimarlık Mühendislik Endüstriyel Tasarım İnş. Taah. Gay. Danş. San. ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

MBG Stüdyo Mimarlık Mühendislik Endüstriyel Tasarım İnş. Taah. Gay. Danş. San. ve Tic. Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu...

dyo kış renkleri Haberi

dyo kış renkleri

Yaşamımız renklerle dolu… Hayatımızın bir parçası olan renklerin gerek fiziksel gerekse ruhsal olarak yaşamımıza etkisi büyük. Karakteriniz ve yaşam tarzınız da renk seçiminizde önemli bir etken. Örneğin; sıcak renkler insanı canlandırırken, soğuk renkler dinginleştiriyor. Canlı ve parlak renkler kişiyi mutlu ve enerjik kılıyor; soft ve mat renkler ise sakinlik getiriyor. Giysilerden, mekân seçimimize kadar renklerin önemli bir rolü var. Bu nedenle yaşam alanlarınızı renklendirirken mekânın atmosferine uygun, kendinizi ve mekânı yansıtan seçimler yapmanız önemli. Peki, renkler aslında neler anlatıyor, mekânlarımızda kullandığımız renkler psikolojimizi nasıl etkiliyor? Bu soruların cevabını merak ediyorsanız, Dyo’nun önerileri tam size göre…

İşte renklerin anlattıkları…

Dinlendirici mavi…

Evlerimizde sıkça kullandığımız mavi renk sakinleştirici, iyileştirici ve dinlendirici bir etki yaratıyor. Ünlü Renk Psikoloğu Faber Birren, Sigmund Freud’un da katıldığı gibi...