17 / 05 / 2024

DYO renk katoloğu

DYO renk katoloğu

Dünyaca ünlü renk otoritesi Pantone’nin 2015 yılının rengi olarak belirlediği Marsala; modadan güzelliğe, tasarımdan ev dekorasyonuna kadar her alanda karşımıza çıkacak. 2015 rengi Marsala'yı DYO ile keşfedin.

BİM'den çeyiz hazırlayanlara fırsat ürünler! Düdüklü Tencere Seti 799 TL, Tefal Rondo 499 TL! BİM 3 Mayıs aktüel ürünler

BİM 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler katoloğu belli oldu. BİM, çeyz hazırlığı yapanlar için fırsat ürünlerini satışa çıkardı. Düdükü Tencere Seti 799 TL, Tefal Rondo 499 TL! BİM 3 Mayıs aktüel ürünler kataloğu...

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

Tüm DeFacto ürünlerinde indirim fırsatı! Hepsiburada müşterilerine özel yüzde 50 indirim! Kış bastırmadan yetişin!

Hepsiburada, soğuk kış günleri batırmadan bütçeleri ısıtacak kışlık indirimi başlattı. Hepsiburada’dan alışveriş yapanlar DeFacto ürünlerini sepette yüzde 50’ye varan indirimle alacak. Üstelik şimdi al sonra öde fırsatı da geçerli. İşte indirimli ürünlerin katoloğu…

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Stüdyo daireler için ruhsat kuyruğu!

Türkiye’de 1 Ekim'de yürürlüğe girecek Planları Alanlar İmar Yönetmeliği kapsamında, stüdyo dairelerin üretimine son verilecek. Müteahhitler, yönetmelik öncesi 1+0 projelerine ruhsat alabilmek için belediyelere koştu.

Yapı Katoloğu yayımlandı!

1973 yılından bu yana 1973 yılından beri düzenli olarak yayımlanan YAPI KATALOĞU raflarda yerini aldı.

Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile fark yaratıyor!

Dekorasyonda renk seçiminin önemi yadsınamaz. Tercih ettiğiniz renk ve tonlar ile yaşam stilinizi yansıttığınız alanlar yaratmanız mümkün. Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile yaşam alanlarında fark yaratmaya devam ediyor.

Loda Mobilya, Diva Koltuk ile evlere renk katıyor!

Loft stilin temsilcisi Loda Mobilya, 2017 trendlerinin konuşulduğu bugünlerde, yaşam alanlarınıza renk katmaya devam ediyor. Tasarımlarında canlı ve sıcak renk kullanımına önem veren Loda’nın tasarladığı Diva Koltuk ile mutluluğun rengi turuncu evinize geliyor.

Taksim Rezidans stüdyo daireleriyle gençlerin gözdesi olacak!

Taksim’de içinde bulunduğu yapılı çevrenin çok katmanlı tarihini ve kentsel gelişime dönük yüzünü tamamlar nitelikte ele alınan Tago Architects tasarımı Taksim Rezidans, konforu yüksek stüdyo daireleri ile özellikle genç kesimin gözdesi olmayı hedefliyor.

DYO Yapı Fuarı’na renk katacak!

Boya sektörünün öncü markası DYO, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek 39. Yapı Fuarı’nda dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak…

DYO ile 2016 renk trendini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

DYO ile yeni yılın renk trendlerini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

Renk Yapı Loca Karşıyaka Projesi!

Dairelerin körfez manzarasına cephesinin bulunduğu Loca Karşıyaka projesi tek blok 14 kat şeklinde yükseliyor. Renk Yapı Loca Karşıyaka Projesi toplam 48 adet daireden oluşuyor.

DYO renk katoloğu Haberi

DYO renk katoloğu

Salon, oturma odaları ve mutfaklara sıcak bir dokunuş katmak için kırmızı ile kahverengi arasında bir renk olan ‘Marsala’yı da duvarlarınızda uygulayabilirsiniz. DYO Kalite Kontrol ve Renk Sistemleri Müdürü Berna Gürsular Akal, 2015’in rengi Marsala’nın en güzel tonlarını, binlerce renk seçeneği sunan DYO Renk Pınarı’ndan sizin için seçti.


Renkleri mekânlara uyarlarken; dekorasyonunuzun genel hatları, mekânın aldığı ışık, trendler, yaşam tarzınız ve beğenileriniz kadar önem kazanan bir kavram da yaratıcılığınız. Özgün bakış açınız ile yeni renkleri keşfedebilir, farklı tonları birbirleri ile kombinleyerek hiç ummadığınız güzel sonuçlar alabilirsiniz. Kırmızının çarpıcı etkisini, toprak tonlarının doğallığı ve zarafeti ile dengeleyen 2015 yılının rengi Marsala, mekânlara sıcak bir dokunuş katarken elegan bir atmosfer de vaat ediyor. Bu özelliği ile salon, yemek odası ve mutfak duvarlarında ideal...