26 / 05 / 2024

DYO santek fuarı

DYO santek fuarı

DYO, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek SANTEK’14 “2. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı”na yenilikçi teknolojileri kullandığı son ürünleri ile katılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek...

DYO'ya Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü!

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

DYO Yapı Fuarı’na renk katacak!

Boya sektörünün öncü markası DYO, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek 39. Yapı Fuarı’nda dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak…

DYO, 39. Yap Fuarı'na katılacak!

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Avrasya’dan sektör temsilcilerini aynı çatı altında bir araya getiren Yapı Fuarı, 10 – 14 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

DYO, 38. Uluslararası Yapı Fuarı'na katılıyor!

38. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 21 – 25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. DYO, yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren fuarda 3’üncü salon ve 261 numaralı standda ziyaretçileriyle buluşac

DYO, renklerin ritmini müzikle buluşturacak!

Paintistanbul Fuar ve Kongresi’nin ana sponsorlarından ve katılımcılarından olan DYO, paintistanbul’u müziğin ritmi ile renklendirecek. Boya sektörü, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı’na hazırlanıyor.

DYO teknolojisiyle fark yaratan ürünleriyle Santek 14 Fuarı’nda!

DYO, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek SANTEK’14 “2. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı”na yenilikçi teknolojileri kullandığı son ürünleri ile katılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek...

DYO’nun Dewilux markası, İntermob Fuarı'na katılıyor!

DYO’nun mobilya boyaları alanındaki markası Dewilux, ahşabı renklendirirken koruyan ürünleri ile İntermob 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na katılıyor...

SANTEK 14 Fuarı, 25-28 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Sanayi başkenti Kocaeli'yi yeni pazarlar ile buluşturmayı amaçlayan 2. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı ( SANTEK'14 ), 25 - 28 Eylül 2014 tarihlerinde açılacak.

Kocaeli sanayi ve teknoloji fuarına ev sahipliği yapacak!

Kocaeli'de fuar turizmi gelişmeye devam ediyor. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (Santek '13) 24-27 Eylül tarihlerinde karma olarak Kocaeli'de gerçekleşecek..

DYO boya ve yalıtım ürünlerini Yapı Fuarı’nda sergileyecek!

Türkiye’nin ilk yerli boya üreticisi Dyo, bu yıl 36’ıncısı düzenlenen Uluslararası Yapı Fuarı’nda inşaat boyaları kategorisinde sunduğu çözümler yanında ısı yalıtımındaki markası Klimatherm ile yer alıyor.

Dow, Yapı Fuarı'nda CE Belgeli ürün çıkarması yaptı

Dow Bina Çözümleri, Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010'da CE Belgeli ürünlerini yapı sektörü profesyonellerinin beğenisine sundu

Mimarlık bölümü öğrencileri İstanbul Yapı Fuarı'nı ziyaret etti

Anadolu ve Osmangazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri İstanbul Yapı Fuarı'nı ziyaret etti

DYO santek fuarı Haberi

DYO santek fuarı


 DYO, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek SANTEK’14 “2. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı”na yenilikçi teknolojileri kullandığı son ürünleri ile katılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek SANTEK’14, Doğu Marmara’nın sanayi ve teknoloji alanında faaliyet gösteren kuruluşları ile yurtiçi ve yurtdışı sektör temsilcilerini 25 - 28 Eylül 2014 tarihlerinde bir araya getiriyor. İnşaat boyaları, sanayi ve mobilya boyaları, toz boya, otomotiv ve deniz boyaları gibi birçok alanda Türkiye’nin en güçlü oyuncularından biri olan Dyo, boya teknolojisindeki en son yenilikleri ile fuarda yer alacak.

Dyo, inşaat boyaları kategorisinde PTFE, nanoteknoloji ve hybrid teknolojilerine sahip ürünleri, sanayi boyaları kategorisinde nanoteknolojik ve beyaz eşya plastikleri için su bazlı ürünleri, mobilya boyaları kategorisinde ise nanoteknolojik UV kürlenmeli çizilmez ürünleri pazara ilk sunan boya markası.

Kimya sektörünün en...