29 / 04 / 2024

Dyo uygulaması

Dyo uygulaması

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DYO 'Yapı Günleri'nin sponsoru oldu!

DYO, sektöre kattığı yenilikleri geleceğin mimar ve mühendislerine tanıttı. ‘’Yapı Günleri’’ne sponsor olan DYO, standındaki VR uygulaması ile katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Mimarlık öğrencileri işçi sınıfına yönelik konut projesi geliştiriyor!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Mimarlık Fakülteleri arasında yürütülen akademik işbirliği protokolü çerçevesinde ortak mimari stüdyo uygulaması 2015-2016 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde de devam ediyor.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması!

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması devam ediyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

DYO’nun akıllı 3’lüsü: Düşle, Yap, Olsun!

Hayatımız artık mobil… Akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz her an her yerde yanımızda. Mobil teknolojilerin hızlı gelişimi, DYO’nun boya ve dekorasyon dünyasına dair yaratıcı fikirleri bir araya getiren yeni uygulaması, ‘Düşle Yap Olsun’u yarattı...

Çukurova Tower'de 179 bin liraya stüdyo!

Son 24 daire için 24 ay sıfır faiz uygulaması başlatan şirket KDV'yi de üstleniyor. Çukurova Tovver'da, stüdyo daireler 179 bin lira, 1 + l'ler 254 bin lira, 2+ l'ler 454 bin lira, 3+l'ler ise 690 bin liradan başlıyor.

DYO'dan Sevgililer Günü için Aşkın Meydana Çıksın uygulaması!

Dyo’nun Sevgililer Günü’ne özel olarak başlattığı, “Aşkın Meydana Çıksın” uygulaması ile hem sevgilinize yazdığınız özel bir mesajla aşkınızı gösterin, hem de sürpriz hediyeler kazanın.

Dyo 35. Resim yarışması ödül töreni 11 Aralık'ta gerçekleşecek!

Dyo, 35. Resim yarışması ödül töreni 11 Aralık 2012 tarihinde saat 19:00'da Haliç Kongre Merkezi Kuleli Blok Alt Fuaye'de gerçekleşecek...

Dyo, Türkiye'nin Renkleri kampanyasının çekilişi gerçekleşti!

Dyo'nun Türkiye'nin Renkleri kampanya kapsamında tüm Türkiye'den katılımcıların kendi fotoğraflarını istedikleri renge boyayıp, Türkiye haritası şeklinde mozaik oluşturdular....

Stüdyo 2012 Evleri'nde 145 bin TL! Banka kredisine uygun!

Dudullu'da yükselen Stüdyo 2012 projesinde firma kendi bünyesinde 24 ay vadelendirme yapıyor. Projede konut fiyatları 145 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye Stüdyo 2011 Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Bütün dairelerin satışlarının tamamlandığı Stüdyo 2011 projesinde yaşam başladı...

Stüdyo 24 Evleri Ispartakule'de 78 bin TL! Ödeme planı!

Çeşitli ödeme planlarının bulunduğu Stüdyo 24 projesinde minimum fiyat 78 bin TL, maksimum fiyat ise 167 bin TL olarak belirlendi...

Sinpaş GYO Halkalı Çırağan Residence'ta stüdyo daire 209 bin TL!

Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçirilen Çırağan Residence'ta tüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4,5+1 konut tipleri yer alıyor...

Dyo uygulaması Haberi

Dyo uygulaması

Acısıyla tatlısıyla 2015’i geride bırakıyoruz. Yeni bir yıl; yeni umutlar, istekler, hayaller demek… Huzur, mutluluk, başarı, aşk ve para… Peki, 2016 yılından siz neler bekliyorsunuz? Dyo’nun yılbaşına özel olarak düzenlediği “Emoji DYO” Facebook uygulamasına katılarak dileklerinizi seçip yılbaşı desenli battaniye kazanın.


Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Her seçilen emojinin başka bir rengi temsil ettiği uygulamada, katılımcılar Facebook veya Twitter’da emojilerini paylaşacak ve karşılarına çıkan formu doldurarak çekilişe katılabilecekler. Dileklerini paylaşarak çekilişe katılan 40 kişi, yılbaşı desenli çift kişilik battaniye kazanma şansı yakalayacak.


DYO’nun eğlenceli kampanyası ile sıcacık bir kış sizi bekliyor. Bunun için tek yapmanız gereken www.emojidyo.com web sitesindeki emojilerden 3 tane seçerek yeni...