02 / 05 / 2024

e bebek mağazaları

e bebek mağazaları

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

E-bebek Canpark ve Akasya Acıbadem'de mağaza açıyor!

E-bebek 2 yeni mağaza açıyor. İstanbul'da Ümraniye Canpark ve Acıbadem Akasya'da mart ayında açılacak yeni ebebek mağazalarında, 7 bin çeşit ürün, emzirme ve bebek bakım odaları bulunuyor.

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği!

30 gün sonra yürürlüğe girecek olan gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği Bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Ozan Güven ayakkabı mağazalarına yenisini ekliyor!

Ozan Güven, Beşiktaş ve Nişantaşı’ndaki ayakkabı mağazalarına yenilerini eklemek için yer bakmaya başladı. Oyuncunun iki şube için 1 milyon TL bütçe ayırdığı konuşuluyor

Mavibahçe AVM’de hangi mağazalar var?

Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Mavibahçe Cahar Dudayev Bulvarı üzerinde yer alıyor. Peki Mavibahçe AVM’de hangi mağazalar var, Mavibahçe AVM'de hangi markalar var, işte İzmir Mavibahçe AVM mağazaları...

Paşabahçe Mağazaları Türkiye'de 52 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Milano’dan yurt dışına adım atan Paşabahçe Mağazaları, 2019’a kadar her yıl bir ülkede mağaza açacak. Bu yıl Türkiye’de ise 52 mağazaya ulaşılacak.

Paşabahçe Mağazaları 50. şubesini açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtığı son mağazasıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı. Paşabahçe hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme kararı aldı.

Prestige Mall AVM'de mağazalar kapanıyor!

Bahçeşehir’deki Prestige Mall’da sıkıntılı günler yaşanıyor. Ruslar’ın 2013’te aldığı merkezde tadilat uzayınca markalar mağazalarını kapattı; sosyal alanlar kapılarına kilit vurdu. Kiracılar zararlarının tazmini için dava açtı.

Tesco Kipa kar etmeyen mağazalarını satıyor!

2003'te Kipa'yı satın alarak Türkiye'ye giren Tesco, kârlı olmayan mağazalarını satma kararı aldı. Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazlan Ertan, mağazaları Beğendik'e satmak için görüşme aşamasında olduklarını ifade etti.

e bebek mağazaları Haberi

e bebek mağazaları


Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markaları ile her yaştan ziyaretçisine kaliteli ve konforlu bir alışveriş ortamı sunan Piazza AVM’nin mağaza karmasına, anne ve bebek ürünleri markası ebebek de ekleniyor. Anne-babaların bebekleri için aradıkları her şeyi anne ilgisi, uzman bilgisi ile aynı çatı altında onlara sunan ebebek, 27 Eylül’de açılıyor. 750 metrekarelik Kahramanmaraş Piazza mağazası ileebebek.com dahil 76 mağazaya ulaşacak olan ebebek, anne-babalara kaliteli ürünleri, hesaplı fiyatlarla sunmaya devam edecek.


Mağaza yatırımları ile ilgili bilgi veren ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, “ebebek olarak öncelikli amacımız, bebeği için hep en güzelini düşünen anne ve babaların yanında olmak. 15 yıldır hız kesmeden Anadolu’da yaygınlaşmaya devam ederken; anne ve babaların bebekleri için tüm ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyor, bebeklere anne şefkatiyle yaklaşmayı esas kılıyoruz. Kahramanmaraş’ta açılışını...