14 / 05 / 2024

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selami Eyüpoğulları tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de Bayrampaşa, Orta Mahalle, Demirkapı Caddesi, Eyüpoğulları İş Hanı'nda kuruldu.

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bora Yıleri ve Selçuk Gemici tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Merve Sena Kaymaz, Şeyda Erva Kılıç, İlker Safa Kılıç, Emirhan Kılıç ve Halil Kaan Kılıç tarafından kuruldu.

Mfb Grup İnşaat Gayrimenkul Kozmetik Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Grup İnşaat Gayrimenkul Kozmetik Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Balıkçı ve Özlem Bingöl ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Kargir İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kargir İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Tekin ve İsmail Şiner ortaklığında kuruldu.

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sancaktepe'de Muhterem Yanık ve İlham Özdemir tarafından kuruldu.

HNG İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HNG İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Çetin Sarıyıldız ve Mikail Sarıyıldız ortaklığında kuruldu.

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi
E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selami Eyüpoğulları tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...