12 / 05 / 2024

E K İnşaat ulaşım

E K İnşaat ulaşım

E K İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Kurt tarafından 500 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te kuruldu.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nusret Heşe tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

E K İnşaat ulaşım Haberi

E K İnşaat ulaşım

E K İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Kurt tarafından 500 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te kuruldu.


E K İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Otel ,Motel,pansiyon,apart daire,kamping,tatil köyü,dinlenme evleri,konaklama tesisleri,devre tatil tesisleri,devre mülk tesisleri,tatil çiftlikleri,termal istasyonu,plaj,pastane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi,kıraathane,kahvehane,bar,nargile salonları,gazino,di skotek,gibi konaklama,dinlenme,gezme,eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple tursitik tesisler,açık ve kapalı yüzme havuzları,hamam,sauna,turistik alanlar,otoparklar,su sporları,kış sporları,doğa sporları,dağ turizmi,kaplıca turizmi,Gemi ,Yat,Tekne Turları,açık ve kapalı spor salonları,dağ deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri,rafting,su kayağı,aqua park,yüzme  bu alandaki dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya verebilir,devir alabilir,devir edebilir,satın alabilir,satabilir,işletebilir,işletmeye verebilir. 2-Turizm ile ilgili her türlü bisiklet,motosiklet,kara,deniz ve hava araçlarını almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,işletmek,işletmeye vermek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında...