28 / 04 / 2024

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.



Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Sirket ahsap, yarı ahsap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet insaatları yapabilir. Kendi adına yapmıs oldugu insaatları pazarlayabilir. -Kat karsılıgı mesken ve isyerleri insaatları yapmak, sözlesmeler yapmak, bu mesken ve isyerlerinin tadilat ve montaj isleri, mimari projelerini , peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dısında her türlü insaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. - Her türlü PVC ve PVC den yapılmıs yapı ve baglantı elemanları,kapı kapı parçaları, pencere ve pencere parçaları, hazır mutfak, dolap, boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kagıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin, Pvc, Pergola sistemleri cam balkon sistemeri demir ve alüminyum mamul her türlü kapı pencere ve sistemleri, mimari projeler,mutfak dolapları ve aksesuarlarının alım, satımı, ithalat ve ihracatını ve imalatını yapmak. -Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon malzemeleri, demir ve demir ürünleri, çelik ve çelik ürünleri, paslanmaz çelik, bakır, galvaniz, PVC ve asbestken mamul boru, kapı pencere, kereste ve benzeri insaat ile ilgili her türlü emtia alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. -Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. a. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. d. Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım satımı yapar, her türlü mobilya cilalama işlerini yapar, mobilya cilası ithalatını yapar. e. Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım ve teşhir mahallerinin standlarını yapmak. Yine bu mahallerin tadilat ve dekorasyon işlerini yapmak. f. Mobilya imalatı için gerekli olan her türlü orman ürünleri ve mamullerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını yapmak.
 


Geri Dön