16 / 05 / 2024

e Marche International des Professionnels de L’Immobilier-Emlak Profesyonelleri İçin Lider Gayrimenkul Etkinliği

e Marche International des Professionnels de L’Immobilier-Emlak Profesyonelleri İçin Lider Gayrimenkul Etkinliği

Soyak Holding’in CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul etkinliği MIPIM’e katılıyor. Çamlıbel, MIPIM’de ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırım pazarında fırsatlar’ konulu panelde konuşmacı olarak yer alıyor

Konut alan yabancılar eşya için 4,3 milyar lira harcadı!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada Türkiye'den konut alan yabancıların iç dizayn, mobilya ve beyaz eşya gibi ev eşyasına 150 bin lira harcadığını söyledi.

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Kass International İnşaat Eğitim Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kass International İnşaat Eğitim Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdelrahman Adam Ali tarafından kuruldu.

Mint E-5 EDGE Ön Sertifikası'nın sahibi oldu!

Mint, Mint E-5 projesiyle 'EDGE’ Ön Sertifikasının sahibi oldu. Mint E-5, Dünya Bankası’nın kuruluşu olan International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” Ön Sertifikasını aldı.

Pakistan'daki eğitim şehri için protokol imzalandı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ile Kuveyt Yardım Kuruluşu International Islamic Charity Organization arasında "eğitim şehri"ne destek için protokol imzalandı

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb. açıldı!

İstanbul İnternational Eğitim Turizm Nakliye İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şb., Ehab Mahmoud Is Husseın Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Şişli'de açıldı.

Folkart, Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na sponsor oldu!

FOLKART, Çeşme'de 24-28 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 2. Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na (International Çeşme Opti-Week) sponsor oldu. Turnuva "Folkart Uluslararası Çeşme Yelken Haftası" adını aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Batum'da kampüs açtı!

Bahçeşehir Üniversitesi ABD ve Almanya'nın ardından Gürcistan'da BAU International Universty Batumi'yi açtı. İlk yıl yurtdışından öğrenci kabul edecek, gelecek yıldan itibaren Gürcistan'dan da öğrencilere kapılarını açacak.

National Bank of Greece, Finansbank'taki payını yüzde 99,81'e çıkardı!

Finansbank'ın FINBN hakim ortağı National Bank of Greece SA (NBG) International Finance Corporation'ın (IFC) sahip olduğu yüzde 5'i temsil eden payları alarak banka sermayesindeki payını yüzde 99,81'e çıkardı.

Paşabahçe Cam ile ARC-International arasındaki görüşmeler sonlandırıldı!

ARC sır vermedi, Şişecam masadan kalktı. Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ, bağlı ortaklığı Paşabahçe Cam ile Fransız ARC-International arasındaki görüşmelerin teklif sunulmadan nihayetlendirildiğini bildirdi.

Paşabahçe ile ARC masadan kalktı!

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ, bağlı ortaklığı Paşabahçe Cam ile Fransız ARC-International arasındaki görüşmelerin teklif sunulmadan nihayetlendirildiğini bildirdi. İki firma arasında yürütülen görüşmeler teklif sunulmadan sonlandırıldı

Bahçeşehir, ABD'de üniversite kurdu!

Bahçeşehir, ABD'nin başkenti Washington'da Beyaz Saray’a komşu üniversite kurdu. BAU International University’de öğrenci kapasitesinin 3 bin olduğunu belirten Enver Yücel, "Siyaset biliminde Harvard'la ile yarışacağız" diye konuştu...

İnanlar İnşaat, İnternational Property Show 2013'e katıldı!

İnanlar İnşaat, Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katıldı. 23 Kasım'a kadar devam edecek fuarda büyük ilgi gören İnanlar, Orta Doğulu yatırımcıların büyük ilgisini topladı...

e Marche International des Professionnels de L’Immobilier-Emlak Profesyonelleri İçin Lider Gayrimenkul Etkinliği Haberi

e Marche International des Professionnels de L’Immobilier-Emlak Profesyonelleri İçin Lider Gayrimenkul Etkinliği

Gayrimenkul, Enerji, Döküm ve Çimento alanlarında 52 yıldır büyük yatırımlara imza atan Soyak Holding’in CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul etkinliği MIPIM’e katılıyor. Çamlıbel, MIPIM’de ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırım pazarında fırsatlar’ konulu panelde konuşmacı olarak yer alıyor.

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen MIPIM’e(Le Marche International des Professionnels de L’Immobilier-Emlak Profesyonelleri İçin Lider Gayrimenkul Etkinliği)katılmak üzere Cannes’a gidiyor. Bu sene Türkiye’nin Onur Ülke olarak yer aldığı ve hem Sn. Babacan, hem Sn. Bayraktarla, iki bakanla, devlet düzeyinde temsil edildiği etkinliğin ikinci günü Çamlıbel ‘Türkiye Gayrimenkul Pazarında Fırsatlar’ konulu Konutder paneline konuşmacı olarak katılıyor. Moderatörlüğünü Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur’un yaptığı panele, Çamlıbel’in yanı sıra Fer Yapı Yönetim Kurulu...