29 / 04 / 2024

Folkart, Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na sponsor oldu!

Folkart, Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na sponsor oldu!

FOLKART, Çeşme'de 24-28 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 2. Uluslararası Çeşme Yelken Haftası'na (International Çeşme Opti-Week) sponsor oldu. Turnuva "Folkart Uluslararası Çeşme Yelken Haftası" adını aldı.



Folkart  İzmir  Cup Tenis Turnuvası ile dünyanın İzmir'i konuştuğunu, Göztepe ve Karşıyaka ile yapılan sponsorluk anlaşmasının olumlu tepkiler aldığını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir'de faaliyet gösteren bir firma olarak kente katkı sağlamak için elllerinden geleni yaptıklarını söyledi. Sancak, "Göztepe ve Karşıyaka'ya sponsor olarak hem bu görevimizi yerine getirdik hem de İzmir'den kardeşlik mesajı verdik. Çeşme'de düzenlenen optimist yarışları da İzmir'in ve Çeşme'nin adını tüm dünyaya duyuran, marka değerini arttıran başarılı bir organizasyon. Folkart adını bu uluslararası müsabakaya vererek katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. 


YELKENİN MERKEZİ 

Çeşme'nin konumu ve iklimiyle yelken sporuna elverişli olduğunu belirten Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Özlem Akdurak, geçen yıl ilki düzenlenen organizasyonla ilgili çok iyi geri bildirimler aldıklarını dile getirdi. Akdurak, rüzgar sörfü ile adını duyuran ilçenin yelkende de cazibe merkezi haline gelebileceğini belirtti. 


Sabah 


Geri Dön