06 / 05 / 2024

E7 Grup afrika yatırım

E7 Grup afrika yatırım

Nijerya'da 1.5 yıldır faaliyet gösteren E7 Grup'un CEO'su Ersin Aydeniz, Türk yatırımcıları Afrika'ya çağırdı. Ersin Aydeniz Türk yatırımcılara "Enerji alanında büyük açık var" dedi..

Emin Grup'tan Afrika'ya anlamlı destek!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, Bakan Soylu’nun çağrısına uyup Afrika’da açılacak 62 su kuyusu bağışladı.

Sıla Grup Afrika'da yeni bir sağlık yatırımı yapacakl

Sıla Grup, İran'da toplam bin 750 yataklı, 700 milyon dolarlık iki hastane ihalesi aldı. Sıla Danışmanlık ve Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurul Başkanı Dr. İhsan Şahin Afrika pazarına yeni bir sağlık yatırımı yapacaklarını dile getirdi.

Rönesans Holding, IFC ile Afrika pazarına yöneldi!

Dünyanın önde gelen müteahhitlik gruplarından Rönesans Holding, hisse ortağı IFC’nin desteği ile Afrika pazarına yöneldi. Grup, yeni ortaklığın ardından Ruanda’da bir otoyol projesine hazırlanıyor.

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları!

Akçakoca kıyısında yer alan ve toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel E7 GRUP imzasıyla yükseliyor.İşte SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları...

E7 Grup afrika yatırım Haberi

E7 Grup afrika yatırım

Türkiye'nin Afrika ile ticareti artırmak için başlattığı açılım Türk şirketlerinin daha çok iş yapmalarının yolunu açtı. Afrika kıtasının 180 milyon nüfuslu ülkesi Nijirya ise teşvikleriyle Türkler'in gözdesi oldu. Bu ülkeye, konut projesiyle ilk adımını atan E7 Grup, enerji alanında da yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Türkiye'de yapı market, inşaat, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, Nijerya'da konut projeleri ve enerji yatırımları yapmayı planlıyor. E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, büyük bir elektrik açığı bulunan Nijerya'nın bu eksikliğini gidermek için bedava doğalgaz verdiğini belirterek, "Ülkede ayrıca büyük ama işletilmeyen petrol ve kömür yatakları var" dedi. Asıl yatırım fırsatının enerji alanında olduğunu söyleyen Aydeniz, "Biz 1.5 yıldır bu ülkedeyiz. Nijerya'da yerel ortağımız Mannah Grup ile birlikte çalışıyoruz. Amacımız kendi yatırımlarımızın...