11 / 05 / 2024

E7 Grup market zinciri

E7 Grup market zinciri

E7 Grup 50 yıllık birikimi ile en büyük inşaat şirketlerinin 'nalbur ve ıslak zemin' ihtiyacım karşılıyor. Grup aynı zamanda Nijerya'da da yapı market zinciri kuruyor...

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca, 1 hafta için her şey dahil tatil imkanı sunuluyor. İşte Düzce Sky Tower Hotel güncel fiyatlar...

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de 24 ay taksit imkanı ile tatil fırsatları sunuluyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel fiyatları ne kadar?

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.

SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları!

Akçakoca kıyısında yer alan ve toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel E7 GRUP imzasıyla yükseliyor.İşte SKY Tower Hotel'de Ramazana özel ödeme koşulları...

Erşan Hıdıroğlu turizmde yönetici olmanın sırları anlattı!

Sky Tower Otel ve E7 Grup Turizm Koordinatörü Erşan Hıdıroğlu, ülkemizde turizm eğitiminin yetersizliği ve turizm alanında eğitim almış kişilerin turizmde çalışmadığını söyledi.

E7 Grup SKY Tower Hotel'de 6 yıl her şey dahil Devri Tatil fırsatı!

Devri Tatil fırsatı sunulan E7 Grup SKY Tower Hotel projesinde tatil dönemleri beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak tasarlandı. Projede 6 yıl her şey dahil tatil sunuluyor.

E7 Grup market zinciri Haberi

E7 Grup market zinciri


Yapı market sektörü her ne kadar yabancı sermayenin tanıştırdığı bir alan olsa da Türkiye'de yerli örnekler bayrağı başarı ile dalgalandırıyor. Koçtaş, bu alanm en bilinen örneği. Bir de az tanınan başarı öyküleri var. Bu alana giren E7 Grup 50 yıllık birikimi ile en büyük inşaat şirketlerinin 'nalbur ve ıslak zemin' ihtiyacım karşılıyor. Grup aynı zamanda Nijerya'da da yapı market zinciri kuruyor. 


Anadolu'dan yıkan ve bilinen birçok başarı öyküsü var. Bunun yanında gizli kalmış hikayelerde oldukça fazla. Tıpkı, temelleri 1960'larda Gaziantep'te Kasım Aydeniz tarafından atılan E 7 Grup gibi. Gaziantep'te ayakkabı imalatı yapan Aydeniz'in, 1975 yılında bayrağı oğlu Zekayi Aydeniz'e bırakmasının ardından şirket faaliyet alanlarını değiştirmiş ve asıl gelişmesi de bundan sonra olmuş. 


istanbul'a yerleşip otomotiv yedek parça ithalatına başlayan oğul Aydeniz,...