28 / 04 / 2024

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Kamil Tekin Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Maltepe Aydınevler Mahallesi' nde kuruldu.

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin, Erol Yıldız ve Melih Pezük ortaklığında kuruldu. 

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Ea Art İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea Art İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuma tarafından kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Haberi

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Kamil Tekin Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe Aydınevler Mahallesi'nde 

kuruldu.


EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü kentsel dönüşüm, gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2-Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 3- Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili ekspertiz, değerleme hizmetleri verebilir, planlama  etüdleri, program etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite  etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri verebilir. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya   kuruluşlardan hizmet kiralayabilir...