29 / 04 / 2024

EA Bykoz İnşaat konumu

EA Bykoz İnşaat konumu

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Kamil Tekin Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Maltepe Aydınevler Mahallesi' nde kuruldu.

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ea Vizyon Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Ea Art İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea Art İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuma tarafından kuruldu.

EA Otomobil Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

EA Otomobil Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Yılmaz tarafından kuruldu.    

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ea Hafriyat İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea Hafriyat İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ea Peyzaj Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea Peyzaj Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Remzi Tanju Kahrıman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Kamil Tekin Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Maltepe Aydınevler Mahallesi' nde kuruldu.

EA Konut Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EA Konut Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kamil Ekim Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

EA İnşaat Kartal Kule ödeme planı!

EA İnşaat Kartal Kule ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. EA İnşaat Kartal Kule'de 244 bağımsız birim yer alıyor. Kartal Kule projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek...

EA İnşaat Kartal Kule satılık!

EA İnşaat Kartal Kule satılık 240 rezidans daire ve 4 ticari birimden oluşuyor. Kartal Kule projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da konumlanıyor. EA İnşaat Kartal Kule teslimleri 2016 yılında yapılacak...

EA İnşaat Kartal Kule iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen EA İnşaat Kartal Kule iletişim bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan EA İnşaat kartal Kule Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.

EA İnşaat Kartal Kule adres!

EA İnşaat Kartal Kule adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 130 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Kartal Kule'de 32 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

EA Bykoz İnşaat konumu Haberi

EA Bykoz İnşaat konumu

EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Kamil Tekin Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe Aydınevler Mahallesi'nde 

kuruldu.


EA Beykoz İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü kentsel dönüşüm, gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2-Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 3- Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili ekspertiz, değerleme hizmetleri verebilir, planlama  etüdleri, program etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite  etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri verebilir. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya   kuruluşlardan hizmet kiralayabilir...