26 / 07 / 2024

Easy Time Turizm iletişim

Easy Time Turizm iletişim

Easy Time Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdula Akmouslı ve Meyas Alhamade ortaklığında kuruldu. 

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin İpek tarafından kuruldu.

Taksim Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican     Görel tarafından kuruldu. 

Easy Way Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Khosravı tarafndan kuruldu. 

Easy Time Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Time Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdula Akmouslı ve Meyas Alhamade ortaklığında kuruldu. 

Kare İnşaat Mimarlık Basra Time Square AVM projesini hayata geçiriyor!

Kare İnşaat Mimarlık Turizm Şirketi sahibi Yük. Müh. Nuri Işık önderliğinde Irak'ın yeni cazibe merkezi Basra'daki ilk alışveriş merkezi projesi Basra Time Square ile bir ilke imza atıyor...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Samsun 'da 49 yıllığına iki turizm tesisi!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü mülkiyeti Hazine 'ye ait olan İlkadım Liman mevkiindeki iki turizm tesisinin 49 yıllık üst kullanım haklarını ihaleye çıkardığını açıkladı

Ataköy sakinleri turizm merkezi projesine karşı çıkıyor!

TOKİ 'nin Ataköy sahil şeridindeki 80 dönümlük araziyi satmasına başından beri karşı çıkan Ataköylüler, ihaleyi kazanan inşaat şirketinin onay bekleyen turizm merkezi projesinin görüntülerini   “ele geçirdi ” ve seslerini yükseltiyor

Easy Time Turizm iletişim Haberi

Easy Time Turizm iletişim

Easy Time Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdula Akmouslı ve Meyas Alhamade ortaklığında kuruldu. 

Easy Time Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkilerkonu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemekve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2)Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahatacentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Easy Time Turizm Ticaret...