29 / 08 / 2024

Ebi Turizm

Ebi Turizm

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Günal Karaosmanoğlu ve Oya Ebru Küçükel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ruka Turizm Organizasyon Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruka Turizm Organizasyon Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Berna Çebi ve Esra Çebi Kaptan ortaklığında kuruldu.

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çiftçi, Mesut  Çiftçi ve Reşat Çebi ortaklığında kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM'de!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

F24 İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F24 İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Durmaz ve Feriha Çebi ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

ALC Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

ALC Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi, Alican Yılmaz Çebi tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Nuran Apartmanı'nda kuruldu.

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Turizm Master Planı için Trakya Turizm Platformu oluşturuldu!

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan Turizm Master Planı'nında değinilen konuların hayata geçirilmesi amacıyla Trakya Turizm Platformu kuruldu. Başkanlığına ise TURSAB Trakya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Çebi seçildi.

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi, Erol Aydoğan, Serdar Seymen Çebi, Serkan Erdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İtano İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtano İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Buse Çebi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi'nde kuruldu.

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Kredi Finansal Danışmanlık Emlak İnşaat Taşımacılık Gıda Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Hakan Hasançebi, Uğur Hüseyin Hasançebi tarafından 12 Kasım tarihinde kuruldu.

Yeşildirek Turizm Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşildirek Turizm Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mutlu Çebi, Ali Çebi tarafından 11 milyon TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Nakiye Elgün Sokak'ta kuruldu.

Adnan Çebi kimdir?

Mak-Yol İnşaat Sanayii Turizm ve Tic. A.Ş. CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Adnan Çebi kimdir? Adnan Çebi, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Günal Karaosmanoğlu ve Oya Ebru Küçükel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ebi Turizm Haberi

Ebi Turizm

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Günal Karaosmanoğlu ve Oya Ebru Küçükel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 18 Mart'ta kurulan Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; turizm ve seyahat acenteliği yapmak başkalarından kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi adres: Florya, Florya Caddesi, Ekşinar Sokak,...