17 / 05 / 2024

Ebru Çolak

Ebru Çolak

Loccagrup Emlak Alım Satım İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Çolak Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Gardenya 3 Sitesi'nde kuruldu.

Nihat Çolak'tan Tekirdağ depremi açıklaması!

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ'da 100 kilometrelik bir alanda ciddi şekilde etkilenme olabileceğini vurguladı. 

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası sonuçlandı!

Ebru Şancı'nın 2010’dan bu yana devam eden miras davası sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmaya karar verdi. İki han satılacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un Bodrum'daki milyonluk villası!

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuşla Bodrum'da görüntülendi. Çift, milyonlarca lira vererek aldıkları, denize sıfır evinde gün boyu manzarayı izledi.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Ebru Özdemir: Başarının temeli merak ve disiplin!

Dünya Kadınlar Günü Paneli'nde  konuşan Limak Yatırım ve Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, ''Türkiye'nin Mühendis Kızları Üniversite Programı’nın burs ve çok yönlü desteklerinden 4 yılda 310 kız öğrenci faydalandı" dedi.

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki ikiz yalısından taşındı mı?

Kanlıca’daki ikiz yalısından taşınacağı haberleriyle gündeme gelen Ebru Gündeş'in yalıyı kullandığı öğrenildi.

Ebru Çolak Haberi

Ebru Çolak


Loccagrup Emlak Alım Satım İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ebru Çolak Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu.


Loccagrup Emlak Alım Satım İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; EMLAK Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat...