02 / 05 / 2024

ebru hamzaoğlu biyografi

ebru hamzaoğlu biyografi

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü İç Mimar Ebru Hamzaoğlu kimdir? İç Mimar Ebru Hamzaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Hamzaoğlu, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Ebru Hamzaoğlu...

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muberra Hacıhamzaoğlu tarafından kuruldu.

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Hamzaoğlu tarafından kuruldu.

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Yeniköy’den ev kiralayacak!

9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, Yeniköy’den yeni kiralık ev arayışı içerisinde...

Sista Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sista Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Mirioğlu tarafından kuruldu. 

Ebru Şallı evinin kapılarını takipçilerine açtı!

Türk model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, evinin kapılarını takipçilerine açtı. İşte Şallı'nın oğlu Beren ve Pars ile yaşadığı ev...

ebru hamzaoğlu biyografi Haberi

ebru hamzaoğlu biyografi

Ebru Hamzaoğlu kimdir?

Ebru Hamzaoğlu, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nden 1998 yılında mezun oldu. 2007 yılından beri Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü olarak görev alan Ebru Hamzaoğlu, bir dergiye verdiği röportajda projeleri nasıl hayata geçirdiğini şu şekilde anlattı:


"Projelerimizdeki tasarımlarımızda "olmazsa olmaz" dediğim önceliğimiz, kaliteli ürün ve hizmet sağlamak. Benim için fiyatı pahalı olan ürün, iyi ürün demek değildir. Bu nedenle güvenilirliği, dayanıklılığı tescillenmiş, müşterilerimize yaşam alanlarımızı teslim ettikten sonra da satış sonrası servis hizmeti verebilecek marka ve firmalarla çalışmaya gayret ediyorum. 


Aslında bu durum işin prosedür kısmı gibi gözükse de, malzeme seçimlerini yapmadan önce doğru çözüm ortaklarından malzemeleri bulup tasarımlarımızda uygulamak bizim sorumluluklarımız içinde. Keskin, net bir çizgim olmasa da, gerçekleştirdiğimiz projelerde modern ya da klasik düzen yerine,...